Padlizsán-cukkíni lecsósan recept


1 db közepes padlizsán
1 db közepes cukkíni
2 db paradicsom
2 gerezd fokhagyma
1 ek mangalica zsír
1 csésze kuszkusz
vegamix, pirospaprika, provence-i fűszer, só
A Padlizsán-cukkíni lecsósan elkészítési módja:
a padlizsánt és cukkínit meghámozzuk és kis kockákra vágjuk, a paradicsomoknak lehúzzuk a héját és azokat is felaprítjuk a mangalica zsíron kevés vízzel, fűszerekkel feltesszük főni a zöldségeket a kuszkuszt egy csésze vízzel leforrázzuk, sózzuk, fűszerezzük majd 10 percig állni hagyjuk, közben néhányszor átkeverjük, hogy ne ragadjon össze végül a kuszkuszt a zöldségekhez keverjük
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Jueves, 2011. nov. 9. 09:17
A padlizsán-cukkíni lecsósan elkészítési módja és hozzávalói.