Oxigén infúzió kezelés után tudok emberek közé menni? (tudásbázis)
Csak azért hívják infúziónak hogy könnyebben el lehessen adni, mert így tudományosabban hangzik meg nem értik annyira, így könnyebben elhiszik hogy ez valami különleges.
Szerited ki venné meg ha mondjuk "nagy nyomású oxigén ráfújás"-nak hívnák? :)
Köszönöm a választ!
Az infúziót, csak vénásan tudtam elképzelni, akkor ez kb. olyan elnevezés, mint a gumi klinika, a gumiszevíz helyett.
Nem drága,
elso kezeles 20€ a masodiktol 15€
Nyilván ez egy hülyeség :) Nem infúzióról van szó (utánanéztem) hanem valami ködös dologról ami során túlnyomással 100%-os oxigént (ami ráadásul a leírás szerint megköti a szabad gyököket?????) juttatnak a bőrön át a szövetekbe (?) amitől azok megfiatalodnak.
Kissebb mennyiségű levegő/gáz a vérkeringésbe jutva felszívódik, nagyobb mennyiség (10-20ml) lég-/gázembóliát, akár szívmegállást okoz.
Altatóorvosként naponta 8-10 beteg kap a kezem alatt 100% oxigént, amivel az altatás elejént a keringését és a hemoglobint telítjük az elérhető maximumra. Elmondhatom hogy még senki nem fiatalodott meg ettől :) Sőt, a túlzott ideig magas koncentrációban alkalmazott oxigén éppen az oxigén szabad gyökök miatt szövetkárosító hatású ld. például a koraszülöttek retinakárosodását, akiket korábban magas koncentrációjú oxigénnel kezeltek és tartottak életben más eszköz híján.
Elképesztő hogy a sok tudatlan és tájékozatlan emberrel mi mindent meg lehet etetni...
Nem is értem, hogy működhet az oxigén-infúzió.
Ha levegő kerül a vérbe, az embóliát okozhat, hogy lehet ezt kizárni?
Ismét egy oltári nagy átverés. Jó sok pénzt ki lehet húzni azokból akik mindent elhisznek.
Emberek közé nzugodtan mehetsz mert semmi nem fog vele történni azon kívül hogy könnyebb leszel pár ezerrel-tízezerrel.
Oxigén infúzió utan tudok menni még munkaba? most lessz majd az elso kezelés, es erdekel hogy utana nagyon kivorosodik-e a borom ,mint pl. egy lezeres hamlasztas utan ?
12.00 re kaptam termint es 14.00ra megyek dolozni.
Amugy volt mar valaki ilyen kezelesen, segitett a pattanasos boron, es ha igen hany alkalom utan ?
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Kapott valaki már infúziós kezelést a szédülésére?
- Csontrikulás kezelése Aclasta infúzióval
- Értágító infúziós kezeléssel foglalkoznak-e egészségközpontban?