Óvodai tejbegríz (beszélgetés)
Rólam nincsen fent kép.Régen még az első gyerekem után is 48-49 kg voltam.Soha egy kg-ot nem tudtam magamon tartani.Aztán kivették a manduláimat,és ugyan azzal az életmóddal táplálkozással híztam 1 év alatt 25 kg-ot.Aztán szültem még 2 gyereket,és olyan hasam maradt,hogy...ájjj de ronda.
Most 73kg vagyok,de ez nem is zavarna,örülök,hogy nem vagyok már olyan ropi,csak a hasam...
Na és igen,a futás nem a kedvencem,meg hát a tornával is hadi lábon állok..
Úgy ,hogy nem ettem tejbegrízt:))
Amúgy köszi:)
Sok mindent nem szabad megenni és futni kell ,mint állat:)
NA jó,elnézést,fáradt vagyok:)
Valóban sok étel tiltólistára került.És elengedhetetlen a sok-sok mozgás.
Hogy fogytál le ennyire frankón,hogy a hasadról is lement?Én csak onnét szeretnék,de nem tudom mit csináljak.Ha fogyózok,megy minden honnét ahonnan nem kellene,a hasam meg marad:(((
Hihetetlenül sokat változtál,gratulálok.
Nem is volt olyan rossz az!
Az Én dadusom mindíg kellemesen csomósra csinálta!
Imádtam!
De amikor túl nagy gubacsokra haraptam az már nem volt haver!
Olyankor a meg nem főtt grít szinte kirobban a szádban!
De jó volt azért! :)
Nem tudom mit szeretnek benne a gyerekek annyira:)
Valóban:higítják vízzel és nem ritka,hogy olcsó dobozos,tartós tejből készítik.Egyetlen előnye nálam (az itthonival szemben):egy fél óra és szaladni kell a wc-re tőle:)
Én megkérdeztem a konyhásoktól annak idején,mert nálunk is ez volt a helyzet.Mivel ott tanítok ahola srácok esznek,asulinak saját konyhája van..Na ,a lányok a konyhán azt mondták,hogy az a titka ,hogy fele vízben főzik felés csak utána tsznek rá higításnak tejet,cukrozzák/nem sózzák.Azt hiszem a dara amit használnak is jobban őrölt6valszeg olcsóbb/mint amit a boltok forgalmaznak,szinte liszt jellegű.
Remélem ki tudtál hámozni belőle valamit:)
További ajánlott fórumok:
- 10-hónapos babának főzhetek tejbegrízt?
- Mit egyen a 9 hós lányom tápszer, tejpép, tejbegríz helyett vacsorára?Egyiket sem fogadja el!!!!Segítség!!!
- 16 hónapos fiam nem issza a tápszert.Főzhetek belőle neki tejbegrízt?
- Hogyan lehet tejbegrízt/-rizst főzni anélkül hogy leégne?
- Hogy kell elkészíteni a menzás tejbegrízt?
- Tudja valaki, hogy milyen fajta kakaóport adtak a suliba a tejbegrizhez? Imádtam az ízét!