Oviban, suliban készült csecse-becsék (tudásbázis)
szió!
Nem tudom van e rá lehetőséged,de az ikaba ha elmész,ott vannak nagyon édes dobozok,jó erős kartonpapíirból.lapokra van hajtva,otthon csak fel kell "állítanod".Jó minőségűek,és pár száz ft.Van csikos,egyszinű,kockás,rengeteg fajta:)Ha tudod nézd meg,nagyon jó ilyen célra,és nem törik el:)
Hát igen, akkor be kell szereznem pár dobozt. De sajna panelban lakunk, és nincs padlásunk. Akkor hol tároljam majd a dobozokat?
MÁS: A játékokat hogy tároljátok, hogy ne legyen disznó ól a gyerek szobákban? Én vettem pár műanyag dobozt a Tescoban különböző színben, és egy polcos szekrényre raktam azokat, mint egy fiókot ki lehet húzni mindegyiket. De a műanyag törik, már 3-at eltörtek. Ebből egy Jysk-ös volt, aminek van 4 kereke. Na most már csak 3... :-(
szerintem is jobb megoldás a doboz...a vitrin kicsi 2-3 gyereknél...annyi mindent csinálnak h a szobát is ki lehetne vele tapétázni,és talán még a fal is kicsi lenne :)
Az újakat elől lehet hagyni egy darabig de aztán doboz,dátum és el lehet tenni, aztán később nagyon jó visszanézni.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy készültök a karácsonyra?
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Hogyan reagálnál, ha senki nem köszöntene fel a neved napján, pedig te készültél ünnepi ebéddel?
- Anyák napja az oviban és a suliban. Miért visznek egyes szülők virágot az óvónéninek, illetve a tanárnéninek?
- Budai Péter nagy menza reformja, nálatok az oviban, suliban milyen a menza?