Outlook express levelező program (beszélgetés)
Bocsi, mennem kell!
Berakom a témát a kedvencek közé, tényleg érdekel!
Emlékszem rá, hogy volt ilyen, értelmetlen betű-számsor, de azóta mi átállítottuk, ezek szerint ez smafu... :)
Ha szóltak volna, hogy ez ilyen baromian fontos, jobban őriztem volna.
Ravasz egy masina!:)
Biztosan ismered azt a viccet, hogy a számítógépem megver sakkban, de kickboxban én vagyok a jobb...
Na jó, ütni nem kell, de el lehet érni, hogy azt csinálja, amit te akarsz.:)
Nem az explorer, hanem a szolgáltatótól kapott jelszó 7 év körüli, amit anno levélben küldtek, szerintem azóta nem adtak hasonlót.
Uuuuuutálom az ámítástechnikát! :)
Nagyon jól ismered, így van! :)
X, vagy mégse, de nehéz kifogni rajta.
Máskor ezt meg tudtam csinálni, most az a fura, hogy elsőre beállítottam a fiókokat (létrehozás), rövid időre láttam a leveleket, aztán elkezdett ugrálni ez a kedves üzenet, azóta minden eltűnt.
Azt az ablakot nem lehet bezárni, ami a jelszót kéri?
Mert, ha lehet, zárd be (többször is felugrik majd...nálam 10 a minimum), előbb-utóbb eltűnik.
Ilyenkor nem is lehet kilépni, beássa magát a jobb alsó sarokba, és döglöttet játszik :)
Ha újra akarom indítani, akkor "program nem válaszol".
:DDD
Matáv, Axelero, T-Com, T-Online, T-Home, nekem sem :)))
Meg is van:
Microsoft LDAP címtár,
kiszolgálónév,
port 389
Itt kér jelszót, és hiába írom be az ismertet, nem enged tovább.
(ezt a képet kimásoltam vágólapra, és gmailből küldtem el valakinek, ezért tudom mutatni most)
Maradjon közöttünk, de nagyon IQlihgt vagyok a számítógéphez. Ha valami kínom van, megkérdezem a férjemet. A T-com, vagy system vagy nem tudom, milyen néven fut...eddig szinte sosem tudott segíteni...
Ha van egy informatikus, vagy számítógépimádó ismerősöd, faggasd ki nyugodtan!:)Nagyon hamar belejössz, mint kiskutya az ugatásba.:DDDD
Köszi, ez fontos infó!
Egy teljesen új dizájnú Outlook már olyan huncut keresztkérdéseket tett fel, nem vállaltam.
Amúgy nem is aktuális, az a gép pont elromlott.
IMAP protokoll használatával a levelek a szerveren maradnak, így bármikor bárhonnan elérhetőek lesznek. Nagyon fontos, hogy megfelelően karban tartsd a postafiókot (töröld a régi leveleket), mert ha megtelik a tárhelyed a levelek miatt, nem tudsz új leveleket fogadni!
POP3 protokoll használatával a levelek letöltődnek az aktuális számítógépre, így csak az adott számítógépen levelezőprogramjában lesznek elérhetőek..
POP, IMAP, ezek vajon mit jelentenek, vajon miért gondolják, hogy ilyesmihez egy átlagfelhasználónak értenie illik. Minden op.rendszer telepítéskor át kell verekedni magunkat az összes beállításon, legutoljára már meg se csináltam.
Ha a gépen történetesen VAN levél, akkor a t-online oldalán tutira nincs, hiába jelölöm be a "szerveren maradjon másolat" opciót. A család két számítógépén véletlenül se ugyanazok a levelek vannak :D
T-Comos tanácsadónak ugyanez a problémája, kérte, ha megtudnám a titkot, áruljam el majd neki.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet beállítani az Outlook Express, Bejövő üzeneteknél az e-mailbe lévő linkre ha rákattintok megnyissa a linket?
- Igaz-e, hogy a levelező "vírusírtó"program mellé még a msn-hez is kell külön vírusírtó?
- Ha telepítem a Microsoft Office Outlook levelezőt, attól még a volt alapértelmezett Thunderbird fogadja a leveleket?
- Hogyan tudom Outlook Express levelezőrendszerből úgy kimenteni a leveleimet, hogy később pl. wordben megnyithatóak legyenek?
- Outlook levelezőrendszerben hogyan tudom lefixálni, hogy fekete betű legyen, fix betűméret, betűstílus?
- Milyen levelező programot használtok, XP-n?