Otthoni torna - együtt (beszélgetés)
Nekem ez már sok és ennyit nem utaznék. 5 perc séta, alkalmanként 1 óra. Én nem fogyni akarok, csak megtartani, amim van.
De ezen a tornán többen fogytak sokat 15 kg 10 hónap alatt, 8 kg 6 hónap alatt.
Én is sokáig így gondoltam, de találtam egy helyet, ahol 5300,-Ft 12 alkalom. Ez pont 1 hónap.
Így utolag rájöttem, hogy már régen így kellett volna csinálnom.
Miért nem mentek el tornázni valahová?
Én találtam egy nem túl drága kondicionáló tornát és heti 3x1 órát tornázok így. Régebben én is otthon tornáztam, de így sokkal jobb. Otthon tényleg abba hagytam, ha elfáradtam, de itt nem hagyom abba. Sokkal hatékonyabb.
Nincs hideg a bicajhoz?
Épp ma beszéltük a férjemmel, hogy vasárnapra elővesszük a bicajt. Már alig vártam, hogy lehessen menni, de kicsit tartok tőle, hogy még hűvös van hozzá. Duna parton szoktunk bicajozni.
combra: guggolás; guggolás úgy, hogy a sarkad meg van emelve; kitörés; lovaglóállás hosszabb ideig
vádli: lépcsőre állsz úgy, hogy a sarkad lelóg és így lábujjhegyre emelkedsz és visszasüllyedsz a vízszintes alá
csípő: lefekszel, térdeid behajlítva és emelgeted a feneked; cicaállásból kiemeled hátra a lábad; oldalt fekve a lábad felfelé emeled; négykézláb állva a lábadat oldalra kiemeled
derékra: törzskörzések, hajlítások, hulahopp
hátra: gyertyaállásba felmenni, bukfencezni
kar: súlyokkal (első körben megfelel 1-1 kiló só vagy homokkal töltött PET palack is) karemeléseket végezni több irányba, ill. behajlítani a karokat súlyokkal
Én soha nem a fogyást tartottam vele szem előtt, inkább a formálódást.
Arra nagyon jó, ha az ember képes otthon szigorúan betartani!!!
Sziasztok,
Ezt a fórumot azért hoztam létre, mert szeretnék ötleteket kérni otthon elvégezhető gyakorlatokra. Éppen fogyókúrázom, és hétköznap kevés időm van mozogni, viszont csak az étkezésre odafigyelve nem fogok fogyni. A fitness dvd-ket most hanyagolom, szeretnék saját magam összeállítani gyakorlatokat. Bár sokszor voltam korábban aerobikon, mégis gondjaim vannak, hogy melyik gyakorlat mire is jó. Főként a derék-csípő-hát megmozgatására szeretnék gyakorlatokat, mert azokból nem nagyon tudok, de érdekel comb-vádli-has-kar-mellizom, meg minden olyan, amit otthon el tudok végezni, és segít magam formában tartani. Otthon tornázók véleménye is érdekel, valamint tapasztalatok, ki mennyit fogyott az otthon tornázás módszerrel.
Hali Én beteg voltam,igzoltan távol:-)
Kár,hogy kezd leülni ez a topik,pedig olyan jól indult.
Tegnap Czanikoztam,és RR3 felsőtestet csináltam.
És Kettlebel is volt:-)
..hát ezt még szokni kellmármint a Kettlebbelt:D
ost fogok nekiugrani Czanik capoeira 2 dvd.jének,na ez nem lesz sétagalopp,de muszáj,mert felkúszott 1 csúnya kiló:-)
Sziasztok!
Sajna, most én is eltűntem:(
Nagyon ügyik vagytok! Minden lehetséges, csak akarni kell! Elkezdődött a sulim, tele vagyok feszültséggel, és tornára se jutott most időm. De majd megszokom ezt az új szituációt és csak azért is formába jövök nyárra!:)
Lehetséges elérni,a lényeg a folytonosság.
Én a nagy áttörést Réka dvd-kel értem el.Előtte futottam,Bíró Icáztam,Alexandráztam,de a totális átalakulást Rékával értem el+ inzulindiétával(ősupdate)
1 hónap múlva vettem észre magmon a változást,de pl mások,olyan 3 hónap után látták.Megállítottak az utáncán,hogy mi van velem,nagyon sovány vagyok stb.
Ez heti 4-5X 40 perces tornát jelentett.
Nagyon ügyi vagy!
Sajna nemhogy javulnék még szarabb,de azért tornáztam tegnap 45 percet:-)
Sziasztok! Mindenki gyógyuljon meg minél hamarabb!:) Tegnap megint rádöbbentem milyen vaskos combom van:( Nyárra eltüntetem!!!:)
Mai torna: Walk away 4 miles (50 perc)
Nem baj,egyél csak,a vizsgák,most fontosabbak.
én még mindig nem tornáztam:S
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt, okosan tornával és kitartással nem éhezéssel!
- Ki jön Jillian-re tornázni? Együtt könnyebb...
- Milyen videót-dvdt ajánlotok otthoni tornázáshoz egy negyven feletti 80 kilós nőnek?
- Van kedve valakinek velem együtt elkezdeni kicsit tornázni?
- Az otthoni tornát ill. táncaerobikot cipőben vagy mezítláb végezzem?
- Tudnátok ajánlani kezdőknek valami otthoni torna dvd-t?