Otthon segítünk Alapítvány (beszélgetés)
3. Kismano04 (válaszként erre: 2. - Bowie)
2013. jún. 18. 15:42
Én olyanokat olvastam, hogy segítenek is, persze nem lehet egész nap ráhagyni a gyereket, de pl. míg orvoshoz mész, vigyáz a nagyobb gyerekre otthon. Igazából ilyen alkalmakra lenne szükségem segítségre, - vészhelyzet esetén...
2. bowie
2013. jún. 17. 16:24
Neten rákerestem, FB-on elég jók a hozzászólások..csak ahogy látom igazából társaságnak mennek, én meg azt hittem, hogy vmi olyasmi, mint egy babysitter..:)) Mert az olykor jól jönne, nálunk sincs nagyszülő..
1. Kismano04
2013. jún. 17. 16:09
Van valakinek tapasztalata az Otthon segítünk Alapitvány-al kapcsolatban? Nagyszülők és más segítség hiányában jól jönne az általuk felajánlott "szolgáltatás". Örömmel venném, ha véleményeket olvashatnék erről! Hátha esetleg másnak is segítségül lehetne...
További ajánlott fórumok:
- Bölcső alapítvány? Tapasztalatok?
- Igazságtalan, felháborító és elkeserítő egyszerre - megszűnik a Peter Cerny Alapítvány
- Már megint kaptam egy számomra ismeretlen alapítványtól csekket+névreszóló matricákat, hogy fizessek nekik. Ha nem fizetek, megbüntethetnek?
- Mi a véleményetek az alapítványokról?
- "Adakoztam" netes csalóka alapítványnak. Sajnos saját...
- Honnan tudják a segélyszervezetek, és az alapítványok, hogy hol, ki a rászoruló?