Otthon készíthető pakolások! (tudásbázis)
Hajra próbáltam, nekem jó:
-pár csepp citromlé
-nagyon kevés olívaolaj
-pár tojássárgája
-tej/ tejföl
összekutyulva, a samponos mosás után beledolgozva a fejbőrbe, kicsit hagyd rajta és mosd le
ezt én alkottam, annyira csak nem lehet rossz, és kb ez van a legtöbb hajpakolásban is
Arcpakolás száraz bőrre: Két evőkanál mézből, két evőkanál almaléből, két evőkanál virágporból, és egy tojás sárgájából készítsünk pakolást. Az almalevet és a virágport keverjük össze, majd hagyjuk állni egy órát, ezek után szűrjük át, s a többi alkotó hozzáadásával el is készült a pakolásunk, amelyet vattapamaccsal vigyünk fel az arcbőrünkre, s még kiszáradás előtt öblítsük le. Ez a pakolás remekül visszaadja a bőr nedvességét.
És ezt is!!!
Túróméz pakolás: Két evőkanál mézzel három kanál túrót jól elkeverünk, majd ezt a masszát kenjük az arcunkra. Tizenkét perces pihentetés után langyos vízzel öblítsük le.
Ajánlom mindenkinek!!!
Hú, ezt kipróbálom szerdán. Köszönöm!
Én a körmeimet is ezzel hoztam rendbe. Annyira törtött, hogy már majdnem műkörmöt csináltattam. Most meg állandóan reszelnem kell, úgy nő. Néha meg szokták kérdezni, hogy igaziak-e :)
Ez mit jelent? Csak olívaolajat kenjek rá? Hogyan és mennyi ideig?
Erről jut eszembe, a barátnőm tippje, akinek 41 évesen olyan a bőre, mint egy babácskáé. Olívaolajat összekever tengeri sóval és azzal radírozza a bőrét zuhanyzás előtt.
KeA!!
A fodrászom az olivaolajas pakolásra eskűszik!!!! Nagyon ajánlotta nekem!! Probáld meg!
Milyen reakciót nem értesz?
Olyat is légyszi, amitől a hajam lesz dúsabb, egészségesebb, fényesebb......... :) és természetes. Egyébként viszonylag sok és egészséges hajam van, de lehetne még......... :)nagyjából 3 naponta mosom. jöhetnek sampon receptek is.
köszi!
Sziasztok!
Hát mivel engem is érdekel eme téma és van is egy két receptem:) pakolásra gondoltam, igy beirok egy párat!! Természetesen a bőrtipustól is függ (remélem nem adok hoxának munkát, most jut eszembe:) Nem is értem ezt a reakciót!!
No akkor : 1 tojás sárgáját kever el pár csepp citrommal, kevés ( kávéskanál) oliva vagy napraforgó olajjal kend fel az arcodra kb 20 perc után most de!
Jöhet még?? Akkor irok!!
Azt gondolom, hogy akit nem érdekel, ne írjon ide semmit! Bántani minek a másikat???!
A téma különben engem is érdekel.
Házilag elkészíthető arcpakolások, szépészeti szerek
Házilag gyártott arcmaszkok, pakolások, krémek!! Ti miből, hogyan csináljátok?
Nem lenne egyszerubb ezekben a forumokban szetnezned/ vagy a keresot hasznalnod (!!!), ahelyett, hogy Hoxanak munkat csinalsz?
További ajánlott fórumok:
- Otthon készíthető, előállítható, termelhető dolgok, amiért kár lenne a hipermarketbe menni!
- Hogyan készíthetek gyorsan és finoman májgaluskát?
- 5 hónapos múlt a kislányom!Milyen kajcsit készíthetek neki házilag?
- Hogyan készíthető otthon méregmentes sertés vagy pulyka parizer?
- Hogyan készíthetnék otthon lúgos vizet a diétámhoz? Az arányokra lennék kíváncsi, mennyi vízhez mennyi szódabikarbóna kell?
- Kéz-és körömápoló krémek, otthon elkészített pakolások.