Ötórai tea (beszélgetés)
Azért az orvosok autóit is érdemes megnézni! Arról nem beszélve hogy elmentem a szemmel egy nagy hírű győri
magán klinkára ahol félrediagnosztizáltak nem kevés pénzért, úgy betojtam hogy azonnal mentem Pestre, érdekes ott nem találtak semmit, de tudnék még mesélni....
Csak ,hagy írjam ki magamból,anélkül,hogy egy fórumot nyitnék...
Kormány költségmegtakarítás: tudjátok sokszor kell kórházba mennem.Dec.ben is Jan.ban is ott voltam.Januárban szétlőtték a még megmaradt összes vénám,így nem tudták infúzióval beadni a gyógyszert,ezek után nap mint nap kerestek egy vénát hogy koncentrátumban injekciós tűvel beadják,majd mondták ,hogy nem szúrkálnak többet ,mert kezd a koncentrátumtól tönkre menni a vesém,hanem gyógyszerben kapom,erre elfordúlva,csöndessen megkérdezte a főorvos a kezelő orvosomtól,hogy ez mennyibe kerül,1000ft.,főorvos válasza jó az még belefér.
Költségmegtakarítás????,nem tudom miről beszélnek,nem kéne annyi új autót venni maguknak,ha nálam 1000ft-on el kell gondolkozni.
Szép reggelt! :)
Ágika te nagyon ügyes vagy, én csak kötögetni tudok....ja meg matyót hímezni...
Mi tegnap Pesten voltunk a lányunknál! :)
Szép napot! NAPOT! mer' hogy az nálunk megint nem akar előbújni.
Horgolódom az angyalkákat. Immáron a többezrediket a 11 év alatt:)
Szép hétvégét lányok! :)
Mit horgolódsz Ágika?
Tegnap egész nap fejgörccsel kókadoztam. A többségében 90-es vérnyomásom egész nap 125-130 között volt. Mára meg visszatért a "normál" 90. Így aztán a szokásos 2 kávé után most teázom.
Suzy vajon merre teázik/kávézik?
Se kávé, se tea... :(
Mi lesz itt kérem? :P
Puszika! :)
Azért néha tessék pihenni is ám!:D A zuradat meg illendően várjad ám! :D
Rám sincs jó hatással ez az idő, ráadásul még mindig köhögök....
Puszim Zsuzsim! :)
Köszönöm, azt hiszem a körülményekhez képest jól. :)
Ma meg szabad napos vagyok, a zuram is haza ér valamikor az este folyamán. :)
Csak hát ez a vacak idő, nincs jó hatással sem a lelki, sem a testi közérzetemre.
Gondolom ez nálad sincs másképp.
Szép napot nektek! :)
Én 3 óta nézegetek, nagyon ki is pihentem magam :)