Ötleteket várok húsvéti tojás készítésére (beszélgetés)
Ahhoz,hogy jó legyen,szerintem ezt kifújt tojáson tudod megcsinálni.Átdugsz a tojáson egy vékony pálcikát,és annak a két végét fogod,mert így a ragasztóba nem ragad bele a kezed is a gyöngyökkel együtt.:DDD
Ha meg nem kifújt tojásból készíted,szerintem úgy tudod megcsinálni,hogy beragasztózod a tojás egy részét,arra teszed a gyöngyöket,ha ez a rész megszáradt,haladsz tovább.Így a száraz részen már megfoghatod a tojást.
Mindenképpen valami univerzális ragasztót kell használnod,ami erôsebb mint a síma papírragasztó,azt hiszem a Pritt-nek van ilyen terméke,de biztosan másfajta is beszerezhetô.
Nem olyan nehéz az,a tojást megtisztítod,mindkét végén pici lyukat fúrsz(egyik lehet egy kicsivel nagyobb),hústûvel,vagy más vékony pálcával benyúlsz a tojásba,és kicsit megkavarod(így könnyebben kijön),és a kisebb lyukon átfújva kifújod a tojás tartalmát.
Érdemes olyankor megcsinálni,amikor pl.rántottát,vagy olyasmit készítesz,amihez nem baj,ha összekeveredett a tojás,így nem megy kárba a tojás. Ezt bármikor megteheted,nem feltétlenül Húsvét elôtt,ha a kifújt tojást kiöblíted,és elteszed,Húsvétkor már csak festeni kell.
Szia!
Nekem van egy újságom amiben kifújt tojásra adnak tippeket.Lehet belőle csinálni csigát (gipsz vagy sóliszt a teste), békát, pókot, kiscsirkét, kiskacsát meg pigvint.Nagyon jól néznek ki a képeken.Nem nehéz megcsinálni és tényleg ötletes.Van olyan,ahol kivágsz egy nyuszifejet és a tojást bújtatod bele,mint a nyúl pofiját.Ez is nagyon jó.
További ajánlott fórumok:
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- Tudnátok segíteni? Húsvéti műsort kell kreálnom, versekkel, programokkat (verseket, +műsor menetét kell leírnom). Ötleteket kaphatnék?
- Őszi terményből ajándék készítése? Ötleteket szeretnék kérni
- Szeretnék ötleteket kérni maci készítéséhez papírból, fából vagy textilből. Tudtok benne segíteni?