Tudnátok segíteni? Húsvéti műsort kell kreálnom, versekkel, programokkat (verseket, +műsor menetét kell leírnom). Ötleteket kaphatnék? (tudásbázis)
Ha szabad kezet kaptál, akkor, hogy a gyerekek is élvezzék, és ne színházasdi legyen, én táncház jellegűre tervezném.
Az elején mondóka: Nyuszi fülét hegyezi, a bajuszát meg pödöri. Répát eszik ropp-ropp-ropp, nagyot ugrik hopp-hopp-hopp. (A szöveget elmutogatva)
AZtán tavaszi, nyuszis dalok, amihez van játék:
- Én kis kertet kerteltem
- Nyuszi ül a fűben
- Bújj-bújj zöld ág
A végén össznépi tánc népzenére.
Majd húsvéti kézműveskedés:
- papírtojás mintázása ujjfestékkel
- só-liszt gyúrma fészek, tojás, nyuszi
- képeslap készítés tépéssel, ragasztással.
jajj de jó, köszönöm :) Az a gond, hogy nem én nem tudom mit akarok,hanem a tanárnő ennyit adott meg, készítsünk egy tervet, hogy szerveznénk meg egy műsort.
KÖSZÖNÖM :)
Folytatom, ami még eszembe jutott. Ha már programot kérdezel:
ez foglalkozást is jelenthet? Gipszformákat kifesteni /tojás, nyusziforma - utalva a húsvétra/.
Szerintem a bölcsisek eleve ki vannak zárva, nem hinném, hogy képesek műsort előadni. Óvodások esetleg, de ott sem a legkisebbek.
Húsvéti verseket lehet találni a net-en, kicsiknek is.
Program? Esetleg körjáték - pl. nyuszi ül a fűben -
ezt a legkisebbek is el tudják játszani.
Ilyesmire gondolsz? Elég nehéz így tanácsot adni, hogy még te sem tudom, mit szeretnél!
Gondolkozz, hogy konkrétabb legyen a kérdésed!
nem :) csecsemőgondozónak tanulok, és az egyik tanárnő mondta, hogy most szünet után várja az ötleteket, ki hogy szervezne egy műsort.
nincs megadva a létszám, a kor bölcsi-ill óvoda.
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Kaphatnék ötleteket egy kedves szülinapos ismerősöm köszöntéséhez?