Öszyntén, lehet még is jobb lenne egyedül? (beszélgetés)
Megkérdeztem még is.Megbeszéltük.Kiütött a féltékenység pár órára.Kiütötte az mókusnyi agyvelőm is.
Most sokkal jobban vagyok.Jobb is hogy tiztásztuk a dolgot,persze előtte kicsit kibőgtem ám magam.Ő meg visszajött váratlanul hozzám,mert itthagyott egy telefont(véletlen),aztán viccesen a hapit kereste a nagyszekrényben.
Lehet ő is féltékeny csak sokkal jobban képes uralni az érzést mint én.
Nem!Nem leszek többé társas lény!
Nekem nem kell többé pasi,főleg mivel nála nagyobb szerelem úgy sem jönne többé,nála okosabb ,szebb jobb stb stb nem lenne már !Hidd ezt megérzi az ember.
Nem kéne soha többet senki,ez viszont biztos!
Na de nem csalt még meg.
Nem csinált semmit.
De majd fog persze,csak idő kérdése.
Kellek neki ,hogy ne kellenék.Tudod mire,nem kell leírnom.
Ne várjam meg míg közli hogy sorry de találtam mást aki jobb mint te?Ugye ne várjak...(
És mi van ha tévedek és csak nézegeti őket?(bár ez a kérdés elég banális,tudom.(
A ROHADT ÉLETBE!(elnézést!)
Nekem többet nem kell hapi,én befejeztem végleg.Nem fogom most őket itt szidni sem,annak sincs semmi értelme.Egyszerűen lehúzom a redőnyt és kész!
Gondolom nem kell felsorolnom hogy miért nem keresek többé társat?Úgy is tudjátok hogy milyenek és a felsorolással reggelre sem végeznék.
szia! elég jól megválaszolod a kérdéseidet:-)
én is kiléptem egy nem működő kapcsolatból, és sokkal jobb volt egyedül!!! Megszüntek az állandó kétségek, sokkal magabiztosabb, és céltudatosabb lettem. És ami a lényeg megtaláltam a legigazibb igazit, amire igy most esélyt se adsz. Lépj, nem lesz könnyű, de utánna sokkal egyszerübb lesz minden!
Azt se tanácsoljátok hogy ne mutassam hogy bánt valami,mert EZT is képtelen vagyok!
Legszívesebben elzárkóznék előle:(...végleg.Soha ne tudjak róla többé semmit.És akkor nem fog fájni semmi,csak a hiánya.
Nincs miről beszélni.
Lesi a fórumokat a társkeresőkön a csajokat!Majd kifakad a szeme, úgy sóvárog!
Az ilyen előbb utóbb úgy is félrelép.Akármennyire is fáj.Másrészt ha nem lép félre akkor én fogok félrelépni,mivel belehajszolom magam a féltékenységbe.
További ajánlott fórumok:
- Milyen lehetőségeim vannak, ha egyedül szeretnék vállalni gyermeket?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Lehet ennyi pénzből egyedül élni?
- Egyedül ünneplem a karácsonyt, hogy lehet ezt túlélni?
- Válás után egyedül - lehetek újra boldog?
- Szerintetek mennyi magányos ember lehet manapság? Hogyan ismerkednétek ha szinglik lennétek? Egyedül vagy segítséggel ismerkednétek?