Őszibarackos mikrós piskóta recept
Az Őszibarackos mikrós piskóta hozzávalói:3 tojás
4 ek cukor
5 ek liszt
2 ek olaj
1 ek 10 % ecet
1 cs. sütőpor
2 kk szódabikarbóna
2 ő.barack
porcukor
fahéj
Az Őszibarackos mikrós piskóta elkészítési módja:
A tojásokat felverem, majd belekeverem az összes hozzávalót. Az olajat előzőleg a 2.5 l - es mikrózható edénybe kanalazom, majd belecsurgatom a masszába. Az egészet beleöntöm az edénybe, majd ráöntöm a kimagozott apróra vágott őszibarackot is. Az egészet 7 percre 850W-on beteszem a mikróba. Ha kész, a tetejét meghintem fahéjjal elkevert porcukorral.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2012. okt. 2. 14:01
Az Őszibarackos mikrós piskóta elkészítési módja és hozzávalói.