Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Őszibarackos mikrós piskóta recept

Őszibarackos mikrós piskóta recept

Az Őszibarackos mikrós piskóta hozzávalói:
3 tojás
4 ek cukor
5 ek liszt
2 ek olaj
1 ek 10 % ecet
1 cs. sütőpor
2 kk szódabikarbóna

2 ő.barack

porcukor
fahéj


Az Őszibarackos mikrós piskóta elkészítési módja:
A tojásokat felverem, majd belekeverem az összes hozzávalót. Az olajat előzőleg a 2.5 l - es mikrózható edénybe kanalazom, majd belecsurgatom a masszába. Az egészet beleöntöm az edénybe, majd ráöntöm a kimagozott apróra vágott őszibarackot is. Az egészet 7 percre 850W-on beteszem a mikróba. Ha kész, a tetejét meghintem fahéjjal elkevert porcukorral.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az Őszibarackos mikrós piskóta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook