Őszibarackos karaj tepsiben sütve recept


zzávalók:
10 szelet csont nélküli karaj
só
őrölt fehérbors
szerecsendió
liszt
olaj
2 doboz őszibarack konzerv
A krumplipüréhez:
burgonya
tejföl
vaj
Az Őszibarackos karaj tepsiben sütve elkészítési módja:
A hússzeleteket besózom, belisztezem, mindkét oldalát forró olajban fehérre sütöm, majd a tűzálló tálba teszem. Meghintem borssal és szerecsendióval (egyénileg, ki milyen mennyiséget szeret, mert karakteres az íze). Minden hússzelet tetejére ráteszek fél őszibarackot felszeletelve. A barack levét és a megmaradt olajat, amiben sütöttem a húst, ráöntöm. Közepesen forró sütőben szép pirosra sütöm. Burgonyapürét adok hozzá, amit vajjal és kevés tejföllel keverek ki. Savanyúság helyett a másik doboz őszibarackot darabolom össze.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ca43169457, 2015. jan. 28. 11:17
Az Őszibarackos karaj tepsiben sütve elkészítési módja és hozzávalói.