Ostoba "okosságok" (beszélgetés)
Ügyfelemmel beszélgetek (a nő 52 éves).
Kérdi, hogy a rokon gyerekei egypetéjű vagy kétpetéjű ikrek.
Mondom neki, hogy "de hát fiú és lány, természetes, hogy kétpetéjűek".
Mire ügyfél közli teljes igaza tudatában, hogy "miért, attól még lehetnek egypetéjűek."
Az egyik ismerősömnek beteg lett a kutyája.
Panaszkodott, hogy nehezen tűri az állat az autózást.
Kérdeztem tőle, hogy miért nem hívja ki az állatorvost.
Mire ő: " Azért, mert akkor fizetni kell."
Kérdeztem, hogy szerinte, ha beviszi, akkor nem kell?
Válasz: "Persze, hogy nem, hiszen rendes állatorvosi rendelőbe visszük".
Egyik nap összefutottam egy volt oszt.társammal..
ÉN: Hogy telt a nyarad? Voltatok valahol?
Ő: Igen, a Balcsin!
ÉN: Melyik városban?
Ő: Hát a Balcsin!
ÉN: De mégis merre?
Ő: Hát azt nem tudom..
(A csaj 24 éves..)
Az egyik rokonom nem valami nagy ász földrajzból, és ezt tudja magáról és vállalja is. Ő mondta egyszer, hogy Franciaország fővárosa Anglia! :D
Mennyire örülnének ennek az adott országok lakói??? :)
Unokatesómmal beszélgettünk a házunk előtt, éppen panasznapot tartottam neki (barátommal akkoriban kaptunk össze).
Miután befejeztem a mondanivalómat, egyszer csak a szomszédcsaj kikiált a szobaablakán, hogy:
"AKI AMILYEN VIRÁGOT SZAGOL, OLYAT SZIVAT!"
(Ki milyen virágot szakít, olyat szagol)
No comment....
Egyik ismerősöm felugrott hozzánk, és újságolta, hogy a szülei mennek nyaralni a jövőhéten. Kérdeztem tőle, hogy hová készülnek? Ide Európába vhová?
Ő: Dehogy! Hát Spanyolországba!!!
Ééébreeesztőőőőőőőő...!!!
Az egyik rokonom (nincs érettségije, de nem pénz- és lehetőséghiány miatt) fejtette ki a múltkor, hogy ő erősebb Xanaxot szed, mint egy másik rokonunk, mert a másik rokon 0,5 mg-osat szed, ő meg 0,25öset... Nekem akarta megmagyarázni, akit felvettek matek szakra egyetemre... :S Ráhagytam! :)
Valaki tudja merre van Feszt?
Ott van az a körkép... :DDDDDDD
Ja és ez megtörtént...ez a beszélgetés! :DDDDD
:)))))))))))
Na igen,ez még abban az időben volt ,amikor a francia,kínai konyhaművészet nem volt divat:))
Az egyik mobilszolgáltató telefonos munkatársától érdeklödtem, a külföldi tarifákról, mondtam a hölgynek hogy Frankfurtba mennyiért, mikor stb!!
Erre a hölgy:: aha, Frankfurt, az melyik ország???
Okos egy ember, az tuti! Vágtam, hogy szerinte N.o. fővárosa Bécs, azért kédeztem, hogy hol laktok... :D
Így a vízummal körítve meg mégjobban lejön, hogy még maga a pasi se nagyon tudta, miről is beszél!!! :D:D:D
Sajnos, ebben viszont a kolléganődnek van igaza, amennyire én tudom... A cukorborsó és a zöldborsó nem ugyanaz...
Ezt találtam:
A zöldborsó sajnos igen rövid ideig tartható el. Pár napig héjában, hűtőszekrényben eláll, de jól fagyasztható is - természetesen ekkor már pucolva, blansírozva érdemes elrakni!
A zsenge borsó hüvelyét felpattintjuk, és a ki zöld golyókat kivesszük, és azokat használjuk fel. Levesekhez az ép hüvelyekből szokás néhány darabot belefőzni, majd tálalás előtt kidobni.
A cukorborsó (nemzetközi neve: mange-tout, ami arra utal, hogy az egészet meg lehet enni) hüvelye igen zsenge, fogyasztható, ezért csak "szálkátlanítják", és a két végét levágják.
Természetesen a köznyelvben máshogy él ez a dolog...
És bocsi, nem kioktatás akart lenni!!!!!!!
Munkahely ,erről is eszembe jutott valami:)
Egy kávézóban dolgoztam ,és 3 -an váltottuk egymást.
Általában szabadnapokon is be szoktunk menni egymáshoz,hogy rendbe van-e a stand ,meg el mentünk kajáért egymásnak stb.
Egyszer elküldtem boltba cukor borsóért a munkatársam,és vissza jött ,hogy sajna nem volt.
Én értetlenkedtem,hogy ,hogy-hogy nincs,az mindig szokott lenni a fagyasztóba.
Ő elkezdte bizonygatni,hogy már pedig nem volt,végig nézett mindent és csak zöldborsót talált!!??!!:))
8. oszt. földrajz dolgozat:" Az Alpokban sok szarvasmarhát tenyésztenek, a Kárpátokban inkább teheneket."
:))
További ajánlott fórumok:
- Egysoros okosságok!!
- Babonák és egyéb ostobaságok gyűjteménye
- Szerintetek lehet jó anya egy kimondottan buta, ostoba, műveletlen, sötét nő?
- Az okos ember depressziós, az ostoba ember boldog. Egyetértesz?
- Az emberi (vagy női?) ostobaság határtalan...
- Ha egy alkalmazott ostobán viselkedik a postán veled szemben, tennél panaszt?