Összetörtem, véleményeket kérek! Segítsetek rajtam (beszélgetős fórum)
hmm. szerintem is megcsalás, tök mind1 melyik nemmel történt. az viszont h elmondtad neki, hülyeség volt. én ilyet akkor csinálnék ha a) hármasban szeretném csinálni (+1 csaj) és kíváncsi vagyok h a barátomnak tetszene-e, b) szakítani akarok a barátommal, de túl gyáva vagyok valódi indokot felhozni, ezért inkább kiprovokálom c)unalmas a kapcsolat, 6 év után tényleg kell valami ami feldobja.
És én se hiszem el, hogy ez megtörtént.
A legfontosabb lenne eldöntened, hogy szexuálisan melyik irányba tendálsz. Csak azért, mert a legtöbb ember szerint az a normális, ha a lány fiúval szexel, még nem kell magadra erőltetned olyan érzéseket, amiket nem érzel őszintének.
És egyébként a lány nem keres téged? Te is csináltad neki, vagy csak ő neked?
Szeretheti a lányokat meg a fiúkat is.
Egy 24 éves lány még nagyon fiatal. Bár mondjuk az írása alapján én tininek hittem.
Szerintem érthető, hogy a pasid kiakadt. Te mit szólnál hozzá, ha neki lenne egy olyan haverja, akivel rendszeresen kézzel kielégítik egymást?
Nekem az írásodból az jön le, mintha nem csak a barátság miatt hiányozna neked a barátnőd. Ilyen szenvedést a szerelmesek szoktak produkálni. Helyre kéne raknod az érzéseid és utána dönteni.
Ha az eredeti nickneveddel bevállaltad volna a problémádat, és nem egy újjal, akkor hitelesebb lennél.
Már ha valóban van problémád.
Kellemes ünnepeket!:)
En is pont erre gondoltam!:))))
Ki az a hulye, akinek nem tetszene az ilyen??? Hany es hany ferfi boldogan es "onzetlenul" bevallalna egy ilyen kis menazst!:DDD
Ezek utan nem is tudom, lehet, hogy reklam a topik?
Ki hogy van vele nem tudom, de a barátnőmmel nem csinálok, és nem is csinálnék ilyet.
Perverz, gusztustalan, és ez nem is barátság. :/
A " nagyon sokat 1utt vtunk " alatt mit ertunk?...
Ha szexeltek a " barinoddel" akkor bizonyarahianyzott vmi a pasis kapcsolatodbol,nem? Akkor meg pasi felejtos, ha a lanyhoz vonzodsz jobban...
Hát ennyiből úgy tűnik, hogy a barátnődet jobban szereted, mint a barátodat.
Lehet nem a megfelelő embert választottad.
Rajtad csakis te magad tudsz segíteni !!
Azzal, hogy eldöntöd a kettő közül melyiket
akarod!!
És ha nem "igyekszel", lehet, hogy két szék közül a pad alá esel!!
Számomra nagyon érdekes, hogy ez nem számít megcsaládnak más szemében. Nem tudom, hogy a párod mit szólt volna ha az egyik haveroddal csinálod ezt, mármint aki fiú. Teljesen mindegy, hogy melyik irányba húzol, ilyet akkor sem csinálhatsz.
Meg ez nekem olyan fura, hogy a barátnőd eleinte nem akart masztizni, aztán csak addig kérlelted, hogy kényeztetett téged? te is kényeztetted Őt? Tehát kölcsönös volt ez? barátnőd mit szólt az elváláshoz?
szerintem meg nem kellett volna elmondanod a pasidnak...
meg lehet, hogy eszebe sem jutott volna...
Egy 24 eves lany vagyok es kedves van 6 eve.
Elkezdtem egy iskolat,egy lanyhoz lassacskan fokozatosan kolcsonosen elkezdtunk ragaszkodni egymashoz ami 7-8 honapig tartott.Nagyon sokat voltunk egyutt es jo baratnok lettunk.
Gyakran nala aludtam es egyszer azt kertem,hogy kezzel szexualisan kenyeztessen.Nem akarta 1-2 alkalommal amit kertem,de vegul megtette es rendszeresse valt ez a kezzel valo kenyeztetes felem.
A kedvesem tud rola,hogy csokoloztam mar lanyokkal es kerte,ha ennel tobbet szeretnek,eloszor beszeljuk meg.De en becsaptam,mert titkon csinaltam ezt.
Egyszer elmondtam ezt a kedvesemnek,de gondoltam nem fog annyira kiakadni.
Azt mondta,hogy vessek veget azzal a baratsagnak azzal a lannyal.En hiaba is kertem,hogy ne kerje ezt tolem es befejezem ezt a szexualis kezzel valo kenyeztetest amit kertem es csokkentem a talalkozast is baratnommel.De valasztas ele tett:en vagy ő.
A kedvesem valasztottam egyertelmu.
Viszont nagyon rosszul ezrzem magam,mert fajnak az emlekek es nagyon hianyzik nekem a baratnom es nem a szexualis resze,hanem maga a baratnom,mert megerto baratnom volt es lelkileg nagyon kozel kerultunk egymashoz,nagyon ragaszkodunk egymashoz,de nem talalkozhatunk tobbet es semmilyen modon sem beszelhetunk mert akkor kedvesemmel vege mindennek.
Sirok a baratnom utan es erre tudok csak gondolni es nagyon szenvedek,nem ettem lassan 2 napja,nem tudok masra gondolni,ugy erzem ebbe belehalok,mikor mullik el?Mit tegyek? :(
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Vendégségben összetört a játék
- Véletlenül rátapostam egy kiscsigára a kapunk előtt és összetört a háza. Biztos hogy el fog pusztulni?
- Babona! az esküvőn összetört cseréptányér egy darabját láttam, hogy valaki zsebre vágja, mi volt ezzel a célja?
- Az összetört szív... után
- Tudtok olyan könyveket ajánlani, amit egy tolókocsiba került, összetört embernek adni lehet, hogy erőt adjunk?