Összeomlik a Firefox és az Explorer (beszélgetés)
informatikus ajánlotta anno a WOT-ot XD az hogy most megszegték a szabályt, hát istenkém. kaptak is érte.
te vagy az értetlen, nem mi.
Úgy látszik, épp a lényeget nem érted. Nem baj, jól elvagy így is.
A hoxa és a Google információi köszönőviszonyban sincsenek.
Amit a hoxa tud, azt tudja a google is.
A te döntésed.
Szerintem mindkettő aggályos, de nem nagyon lehet ellene tenni. Amit Merkel szeretne az nem fog összejönni.
Miért más? Mert jóval több adathoz jut hozzá?
Gondolj a Google-ra: kereső, gmail, honlapok, amiket megnézel, Youtube,a telefonokon a Google maps, a Facebooknak a bejegyzéseid, ismerőseid, a messenger üzenetek...
De egyetértek mindenki maga dönti el, suzámár mi elfogadható.
semmivel sem aggályosabb mint egy banknak vagy szolgáltatónak kiadni az adataimat, mivel 3. félnek kiadható (hacsak nincs titkosítva)
szolgáltatónál dolgozom, szóval tudom
most nem használom DE alapvetően jó volt. szabályt sértett, lelőtték. nagy ügy.
úgy csinálsz mintha soha senki nem csinálta volna ezt még meg
mondom.. a google, face ugyanezt csinálja-csinálta csak nagyban...
az láthatóan téged sem izgat :D
Ilyen erővel a google-t sem kellene használni. Igaz régi cikk de na. Emiatt nem háborgok és nem lep meg :D
Köhh köhh
Veszélyes? Gyorsan eltávolított egy böngészőbővítményt a Google és a Mozilla
A WOT-ról van szó..... csak azért tettem be mert itt is írta valaki, hogy használja és milyen király.
mégsem...
??
Te mirü beszélsz?
Cicaharc :D
Nade. Ami a rutint illeti, kb. 15 eve nincs se virusirtom, se virusom. Van viszont adblockom meg ghosterym. Es chrome-ot hasznalok, ami csak akkor vacakol, ha lusta vagyok frissiteni (szandekosan belassul a mocsok). De hogy osszeomoljon, olyan meg nem tortent.
Igen. Olvastam. Ezért is csodálkozom, hogy nálam betonbiztos és igazából a kedvencem. A chromeot telefonon preferálom gépen annyira nem csípem.
Mindenkinek más jó :)
Ja eszem ágában sincs rábeszélni. Csak nem normális ha összeomlik.ott valami üti a böngészőt ha állandóan bajos..
Mondom kb 3-4 éve tapasztaltam összeomlást utoljára. Pedig XP óta ezt használom. Win7-el volt amúgy baja.
Az operát csak játékhoz használtam. Jó volt.
Na az meg a másik. Hülyebiztos böngésző nincs.
További ajánlott fórumok:
- Firefox vagy Internet Explorer?
- A Silverlight frissítés után - amit nem tudok visszavonni - összeomlik minden böngészőmön a video streaming oldalak jó része. Mit tehetek?
- A Firefox ma állandóan összeomlik. Mi lehet a probléma?
- Állandóan összeomlik a firefox.15 perc alatt már háromszor.Mitől lehet?
- Rendszeresen összeomlik a Firefox - mitől, mit tegyek?
- Mozzila Firefox böngészőm van, de a mentett szöveges dokumentumok explorer oldalon nyílnak meg és mind hibás.Mit tegyek?