Összemostam az új felsőmet egy sötét pólóval.Hogy lehet kiszedni a foltot? (tudásbázis kérdés)
Szia...
Ha más nem segít, akkor festesd be az új felsődet más színre. A felső még megmarad, csak talán a kedvelt szín változik egy kicsit sötétebbre.
Én már jártam igy egy bézs trikóval, elvittem befestetni sötétszürkére, teljesen jó árnyalatot kapott... és 300 Ft-ba került.
Sziasztok!
Nekem két verzióm is van.
Ha megtörtént a baj, először Vanish szapannal alaposan bedörszölöm a sérült részt, majd újra kimosom.
Másik: lehet kapni pl a Tescoban foltördög nevű kis műanyag flakonban kiszerelt folteltávolítót. Különböző foltokra való van. Nekem csak a vörösboros verzió van otthon, de az is jó erre. Szóval azt a rajta lévő leírásnak megfelelően használod, utána kimosod, és kész. Nekem bevált.
Én rögtön utána mostam talán az is számít vagy nemtom..
Remélem találtok rá jó megoldást.
Nálam a fehér ruhák közé keveredett pirostól lett minden rózsaszín...
Mindet átmostam újra először Vanish-hel, majd 60 fokon Clorox-szal, de semmi változás...
valamelyk drogériában-DM,Rossmann?-láttam "színfogót",kisebb tasakos kiszerelés,úgy olvastam,hogy ezekre a "balesetekre" használandó
a márkanévre nem emlékszem
Ezt nekem is mondták... ECETES OLLO :(
Ha még valami ócska felső lenne... De egyszer volt rajtam, egy hete sincs hogy vettem...
Nem akarlak cukkolni és nehogy komolyan vedd, de erre mondják, hogy ollóval kijön!
Bocsánat.
szerintem sehogy. Én is most jártam így egy nike felsővel és még a vanish sem szedte ki...
sőt tavaly a mellényem piros csíkja (2 év után) megengedte a színét áztatásnál és összefogta a fehér anyagot. Na abból sem sikerült kiszednem a foltokat!
Ha van valakinek ötlete, tapasztalata, hogy lehet kiszedni az ilyen foltokat a ruhából, én is örömmel fogadom :)
Most ki újra mosopor+ wanish.
Már ha ma történt. Már nekem is volt ilyen és szép lett utána.
További ajánlott fórumok:
- Rágógumit mivel lehet kiszedni a ruhából?
- Beragadt a lefolyótisztító a kádlefolyóba, hogyan tudom kiszedni?
- 2 hetes penészt konyharuhából hogy lehet kiszedni?
- Hogyan kell egy szobaajtó zárat kiszedni a helyéről?
- Segítsetek! A sírógörcs kerülget a legjobb ruháimat épp most tettem tönkre, összemostam, mivel tudnám kiszedni?
- Fehér pólót véletlenül összemostam pirossal. Hogy lehetne visszakapni az eredeti szinét?