őssejt kapszula (beszélgetés)
Sziasztok!
Hallottam,hogy Becsben ossejtes arckezelest, valamint ossejtes mellnagyobbitast csinalnak, lenyeg,hogy mindent ossejtettek. Ti hallottatok mar errol vagy tudok errol valamit? Esetleg tapasztalat? Elore is koszi a valaszokat.
Nekem van tapasztalatom. Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet.
Pedig annyira hittem benne.
A vérképem rosszabb lett, mint mielőtt nem szedtem.
Ezért nem merem tovább szedni.
Én nem a neten rendeltem hanem egy ismerősőmtől veszem meg, aki igaz nem helybéli, hanem 20 km-re odébb lakik, de meg tudom oldani.
Felhívom őket telefonon. Elmondom hogy mik kellenek. És mivel a gyerek abban a városban jár óvódába ahol ők laknak, ezért a vonathoz kihozzák nekem, vagy ha nem jó akkor az egyik étterembe, vagy az óvódában összetalálkozunk. Tehát megoldjuk...
Én is adtam a gyereknek, de már az újabbik fajtát az olympic stem xcell-t mely két hónapig tart ki. 2 x 60 db-os kiszerelésben lehet megvenni. Az egyik az őssejtvédő a másik az őssejt fokozó.
Csak egyszer vettünk, mert rohadt drága 30.000 ft körül van. De az nem elég hogy legyen valami változás, legalább 3-4 szer meg kell venni hogy kifejtse jobban a hatását a szervezetre.
Én úgy értelmeztem, ezáltal sokkal több őssejt termelődik. Az őssejtek pedig azért kellenek, hogyha megbetegszik egy szervünk, akkor a 'hibát kijavítják'.
Viszont minél idősebbek vagyunk, annál lassúbb a termelődésük...vagy valami ilyesmi.
Itt olvastam: [link]
Erre gondoltál, ami ezen az oldalon található?
www.ossejt-terapia.hu
Engem is nagyon érdekelne, de hiába keresgélek a neten, nem találok fórumot, ami a tapasztalatokról szólna.
Túl drága a próbaszerencséhez :(