Orvos a férjem... :) :( (beszélgetés)
Kezdem úgy érezni magam hogy egy ritka galamb vagyok aki nem akar csalni, a férjem pedig egy idióta balfácán mert félrelépés helyett önszántából itt van mellettem.
Vagy: nem vagy szép vagy nem gazdag a férjed
Jajj.
Kezdem úgy érezni magam hogy egy ritka galamb vagyok aki nem akar csalni, a férjem pedig egy idióta balfácán mert félrelépés helyett önszántából itt van mellettem.
Most ment ki a konyhába de ez az alapálláson nem változtat.
Elhatároztam, elmegyünk pszichológushoz. Rontjuk a statisztikát. 😊
Nem is kellenek gyakornokok, elég egy csinos helyettes.
Terhességem alatt 5 hónapig feküdtem a Klinikán, én már semmin nem tudok meglepődni.:(((
Két szőke nő beszélget.
-Tegnap volt a forgalmi vizsgám?
-Meghúztak?
-Aha, ketten is...de átmentem.
De sokszor mindkét fél házas.
Egyébként meg az egyedülállő nőkben is lehetne annyi női szolidaritás, hogy visszautasítanak egy férfit, ha az nős.
Nagyon sok no csalja a férjét.
De mondjuk 5 pasi is ugyanazzal a nővel csal, akkor az a nő egy riby... Mert 5 pasival egyszerre...
Az élet nem matek. Tegyük fel,hogy a férfiak 70-80 %-a legalább 1X félrelép életében, de a többség nem 1X, és nem egy nővel, hanem többel. De a nőknek mondjuk a fele lép félre vagy annyi sem, de aki félrelép, azoknak egy része nem egy férfivel.
Ha egy pillanatot nézünk, persze, hogy 50 férfihez 50 nő kell.
Mindenki csal mindenkit.
Tudok boltvezetőről,aki mindig kihasználja a fiatal gyakornokokat
Azt hogy enni kell. b@**ni meg muszáj, ez az élet rendje, mert rövid az élet, hosszú a sír.
Ne csináljunk nagy problémát belőle, így lettünk megteremtve. Ezekből a hozzászólásokból az derűlt ki, hogy a férfiak ezt a nőkkel csinálják, a nők ugyanolyan "rosszak" mint a férfiak, köztük én is.
Ismételd utánam, naaaaaaagyon jó vagy, amikor naaaaaaaaagyon rossz vagy.
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- A férjem szerelmes...másba
- Az orvos felírta nekem a Clostyt, a menstuáció 3. napjától kezdve kell szednem. Az a kérdésem, mikor kezdjünk akcióba a férjemmel?
- A férjem hétfőn megy orvosi vizsgálatra, mit ajánlotok? Mínusz 3-4 kg., kalória csökkentés stb. Érdekel minden
- 3 vetélés után, ha mind a 3 az orvosok szerint a véletlen műve és nincs semmi kimutatható bajunk a férjemmel, mikor lehet újra próbálkozni?
- Hogyan vegyem rá a férjem, hogy forduljon orvoshoz?