Örülök, hogy két testvérem van, így mindig tudok... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Őszintén minden előítélet nélkül mondom, soha nem értettem, hogy lehet a saját testvérével ilyen vagy piszkálódó az ember. Akár kicsi akár nagy, lehet nevelésen is múlik, de én rájuk nézek inkább babusgatnám védeném én nagy "ló"ként mint áldozat szerepbe hozni... :S
UI: van humorérzékem, de én ezzel nem feltétlen humorizálnék...
Nálunk is ez van, csak nekem húgom van 😂
Mondjuk én carul nem jönnék ki, de ők ha hallanák miket mondanak egymásról megölnék egymást.
Én meg a mamával beszélem ki mindkettőt 😂
Ja mindig úgy kell tennem, mintha nem tudnék semmiről! 😳
Ergo hazudok, mert a saját seggemet vèdem. Pl: nem, nem mondta…
Ugyanis én jönnék ki a történetből a legszarabbul! Ahhh fárasztó!
Nálunk úgy van, hogy anyám, nővérem és én. Anyám kibeszéli a nővéremet nekem, a nővérem anyámat, én meg mélyen hallgatok! Csak ez mentette meg őket egymástól eddig! 😃😃
De rohadtul unom már őket! 😃
Egyetértek, szerintem is inkább játékos. Mi hárman vagyunk barátnők és ugyanezt csináljuk. Nem vérigsértő módon, nem szart keverve, de nyilván kibeszéljük egymást, ők ketten is engem, ez szerintem normális, én sem sértődök meg.
Például ezt csinálta, ezt mondta, nekem erről ez a véleményem, hát neked? Ezzel mi a baj? Nyilván ha olyan, szembe is megmondom a véleményem annak, akit érint, de jó másokkal is megbeszélni dolgokat.
Jó nagy xarkeverő vagy ! Remélem téged is kibeszélnek rendesen.
Anyám azt mondta régen, hogy soha ne legyen 3 gyerekem (csak kettő) mert ha hárman vannak, akkor 2 mindég összefog a harmadik ellen.
Ezek szerint te vagy a felesleges harmadik.
Szerinted ők nem beszélnek egymással? Nem látják át a kavarást?
Miért nem mondod szemébe a másiknak, ha panaszod van vele kapcsolatosan?
További ajánlott fórumok:
- A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki?
- Hogy dolgozzam fel hogy gyűlöl a testvérem?
- Segítség! A testvérem 21éves és nem eszik! Már nagyon lefogyott. Hogyan segíthetnénk rajta?
- Normális, hogy a testvéremet jobban szeretem, mint a páromat?
- Valahol külföldön él egy testvérem, hogy keressem meg?
- Szerintetek mit tudok tenni, ha saját testvérem csapott be?