Óriási árpa nőtt a szememben. Mi jó rá(orvoson kívül)? (tudásbázis)
Átérzem..Este a klinikán voltam..
Dunszt kötés délutántól másnap reggelig..
5x kenőcs,3x szemcsepp..
Már totál elfertőztem:(
Ha megnézem a tükörben nem tűnik olyan nagynak..
Az alsó szemhéjam a felsővel majdnem összeér a csöcsöknél elől..
Most az rémisztett meg,hogy az ügyeletes azt mondta ha nem jön ki az egész,akkor abból baj lehet..:(
Tudom,nagyi mondta a kispárna csücskével körkörösen dörzsölni elötte szemenköpni..
Akkor durrant el a másik szememen az első a kispárnától..
Septosyl-al?
Nekem szerencsére nem olyan nagy.De ha a tied ennyire komoly, akkor tényleg érdemes lenne elmenni szemészhez,még karácsony előtt, mert akkor aztán nem tudsz semmit elintézni.:(
Szia..
Azzal kentem a másik szemem..
Azon kisebb lett most kijött a másikra:(
De egyre rosszabb..
Ügyelet telefonon azt mondta azonnal szemészet:(
Szia!
Nekem még soha nem volt, erre tegnap reggelre nekem is kinőtt.Elmentem a gyógyszertárba és recept nélkül kaptam a Septosyl nevű szemkenőcsöt.Tegnap 2x és ma is eddig 2x kentem és egészen jó.Tegnap még nagyon fájt, de mára már egész jó.Igen, egyik szemről átviheted a másikra, ezért én mindegyiket kenem.Vigyázz a törölköző használatnál is!!
Remélem segítettem valamit.Ja a kamilláról csak annyit, hogy lehet inni is, meg lemosni is, de szerintem azzal sokkal lassabban fog megyógyulni!
Fertőzhetem egyik szememről a másikra?
Tobradex csak recept:(
A kamillát a gyógyszerész nem javasolta..
Bár akkor még úgy volt hogy kötőhártya gyulladás:(
Szia!
Nekem is árpás szokott lenni a szemem és most egy TobraDex kenőcsöt írtak fel, de nem tudom, hogy recept nélkül kapható-e. Remélem tudtam segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Utálom az emberi fajt. Rosszindulatúak. Szememben kedvesek,...
- Mit lehet tenni a refluxszal, orvoson kívül?
- Úszkáló foltokat látok a szememben, mi lehet ez?
- Fogínygyulladásra otthoni, hatásos gyógymód? Vagy valami más, a fogorvoson kívűl?
- Tegnap kezdtem el használni először kontaktlencsét és egyenlőre még "érzem", hogy ott van a szememben. Elmúlik majd?
- Saját szememben a gerendát sem...