Tegnap kezdtem el használni először kontaktlencsét és egyenlőre még "érzem", hogy ott van a szememben. Elmúlik majd? (tudásbázis kérdés)
Arra már nem nagyon emlékszem,de biztosan eleinte furcsa volt nekem is.
Műkönnyet én nem használok,így ajánlani sem tudok Neked semmilyent.
Kitartás,biztosan megszokod hamarosan!:) Viseld egészséggel!
A mai lencséknél nem szabadna ilyet érezned,föleg ha lágy lencséd van. Nem lehet, hogy csak mivel ott van a szemedben igy "tudomhogyottvan"-érzésed van? Ha nem ez akkor lencsemárka-csere...
Csak javaslat, pislogj sokat és igyál elég folydékot.
Én sosem éreztem semmit, de azért vannak egyéb kontaktlencsés rémtörténeteim. :)
Hát én az elején nagyon éreztem ahogy a szememben benne volt, de nyilván furcsa ez az embernek mert eddig ilyesmihez nem szokott.
Nekem mondta a doki, hogy fokozatosan szoktassam hozzá a szememet, szóval napi pár órát használtam, aztán egyre hosszabb időre...igazság szerint ma már nem hordok kontaktlencsét, de ennek kizárólag pénzügyi okai vannak...
És ezt mitől érezni vajon és mitől múlik el egyszer csak el?
Milyen fajta műkönnyet ajánlatok? Vagy ezt a szemésztől kérdezzem inkább?
Igen elmúik majd, én is éreztem először...mondjuk nekem szúrta is egy ideig, de olyankor műkönnynet csöpögtettem és elmúlt.
Sok sikert hozzá:)
A kontaktológus szerint egy pár nap és annyira megszokom,hogy nem is fog feltűnni. Egyenlőre még furcsa,de nem szúr,nem fáj,csak érzem ha pislogok.
Szerintetek,ez az érzés elmúlik majd?
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Színes kontaktlencse
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?