Fogínygyulladásra otthoni, hatásos gyógymód? Vagy valami más, a fogorvoson kívűl? (tudásbázis)
Sziasztok,
nekem az orvos mindig leszedi a fogkövet. A Cordodyl csak ideig-óráig segít. Kb. két hónap hónap után ugyanott vagyok, ahol kezdtem. Magától nemmúlik el, fogkő nélkül sem.
A bionetest kipróbálom, köszi az ötletet.
A pálinka sem rossz ötlet, csak munkahelyen ciki:))
Attól függ mi váltotta ki az inygyulladást!!!
Mert hiába öblögetsz bármivel ha mondjuk fogköved van ami fenntartja a krónikus gyulladást,csak pénzkidobás.Le kell szedni és akkor megszűnik.
Ha viszont valami akut dolog okozza(megszúrod valamivel,virusfertőzés..stb)akkor jót tesznek ezek az öblögetők.
Sziasztok, nekem igazából a bionetes foggél használt. Most találtam meg a honlapját leírom Nektek, ja nem lehet honlapot írni :(
De ha beírjátok a keresőbe hogy
bionetshop, foginygyulladás
akkor ki fog jönni a honlap.
Szóval már nagyon visszahúzodott az ínyem, és ebben van Q 10 is, ami nagyon jó mert sejtépítő.
Nemcsak fogat mostam vele, hanem 5 percre pakolásként is használtam. Kb. 1 hónap után már nagyon szépen meggyógyult az ínyem. Ajánlom Nektek is.
További ajánlott fórumok:
- Te milyen gyakran keresed fel a fogorvosodat? Fogápolás, szép mosoly
- Ha megkérem a fogorvosomat hogy a fekete tömésemet cserélje ki fehérre akkor köteles kicserélni, ha nem vagyok rá allergiás?
- Tudtok ajánlani fogínygyulladásra valami hatásos vény nélkül kapható terméket?
- Egy gyerekkori trauma miatt, amit az akkori fogorvosom...
- Tudtok hatásos otthoni gyógymódot homloküreg gyulladásra?
- Van otthoni gyógymód a fogfájásra?