Orális szex végkimenetel nélkül! Vajon a nő vagy a férfi "hibája"? (beszélgetés)
Ha viccelni akarnék, akkor azt az elcsépelt dumát írnám (amit már egyszer megtettem) hogy: "Nyalni igazán jól csak a nők tudnak, szopni meg a férfiak!"
Sietek meggyőzni, nem volt módom ennek igazságtartalmáról személyesen meggyőződnöm, de ha a másik "közkeletű" mondást alapul veszem, miszerint: "A favágás és a faszverés férfimunka!"
Akkor igazat kell adnom az elsőnek is (próba nélkül)
Ha belegondolsz, magadtól is rájöhetsz, mindkét nem jobban ismeri "saját fajtája" ebbéli igényeit.
De fel a fejjel!
Szorgalmas tanulással, gyakorlással (szemléltető filmekkel) el lehet jutni oda, hogy tökéletesen csinálod majd. Fő a rendszeresség!
Megkérdezted, hogy miért nem?:)
Lehet, hogy ő másképp szeretné befejezni.
Ha túl sokáig csinálod, lehet hogy már nem olyan jó neki és azért nem, de meg kell kérdezni és megkapod a választ:)
NEm hinném, hogy ez csak a nő hibája lenne.
Szerintem ilyen lehet "lelki" ok miatt is a pasiknál, vagy csak egyszerűen túl sokáig szopogatod, és túlizgatod a Drágádat.;)
Párommal bármit csinálok, nem élvez el az orális szextől.
Én még ilyennel nem találkoztam.:)
Kinél van a "hiba", feltéve, ha ilyen eseben lehet "hibáról" beszélni, Nála vagy nálam?:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Szinkrongangok, szinkronszínészek felsorolása, megkötések nélkül
- Aszparanta */szavak a-val megkötés nélkül/
- Ki, vagy mi mozgatja a forintot? Átlépte a kritikus, lélektani határt, ha így folytatódik, mi lesz a végkimenetele?
- Parciális mola, kinél mi volt a lefolyás, kezelés, végkimenet?