Orális szex, miért nem szereti? (beszélgetés)
Nálunk fordított volt a történet. A barátnőm egyszerűen nem engedte, hogy egy-két percnél tovább nyaljam, mindig felhúzott magához. Kicsit értetlenül álltam a dologhoz és nálunk is volt ebből vita. Aztán nem erőltettem tovább a "témát" és lás csodát manapság már az is előfordul, hogy ő kéri az orális szexet. Happy End. :)
A lényeg, ha idegesíted vele és erőlteted nála csak rosszabb lesz.
Elhagyni????? Ezért????? Ne hülyülj már!!!!! Miért hagynád el, ha, bár nem szereti, de mégis megteszi???
Inkább tedd össze a két kezed!!! A lábadat ne!!!!! És élvezd!!!!! :P
Szerencsétlen pasas..oh... istenem :(((
milyen kegyetlenek a nők:( basszus:(
Ez vagy egy ízetlen tréfa, vagy ha komoly, akkor veled van baj és nem a pasival, aki mindenben kedvedre tesz, mégis...kevés :((
borzalmas (vagy)
Párt kereső nőknek javaslom, hogy ismerkedési fázisban a sok-sok kérdés közé tessenek beilleszteni azt is, hogy a kiszemelt, hiperszuper jó pasi szereti-e csinálni a nyalakodást. Ha nem, akkor bármily fájó is, le kell nyelni és menni tovább...ugyanis nem minden pasi szereti a nyelvét bedugdosni oda, ahogy sok nő is van akik nem szeretik bekapni a..
..jesszus milyen témákat böngészek már megint:S
Na kérem. Elolvastam az egészet, és levontam a konzekvenciákat, miszerint : :D ez egy nagy kamu. a lány szeretné, a fiú nem szereti, de csinálja. a fiú nem szereti ha cumizzák ( vagy mégis? néha igen, néha nem? ) de a lány azért csinálja neki, mert ő aztán tudja, hogy a krapek mit szeret és mit nem. az orált nem.. igen.. nem...
Szerintem nekik egy kis S&M kellene, egy kis kényszerítés, bár a helyzet ahogy felválzolta a topicindító, így is megalázó...
Bár.. szerintem szivatnak bennünket :)
hat eva, en azt mondom, hogy neked nem o az igazi.
nem azert, mert nem szereti csinalni, hanem benned van egy hatalmas ketely a kettotok jovojerol.
jotanacs: keressel mast, minel elobb, ...
:D Azt még éppenséggel nem. :P
Az én párom nem finnyás... :D
További ajánlott fórumok:
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- A férfiak a szexmániás nőket szeretik?
- Pasiknak: mit gondoltok az oral szexről? Szeretitek adni?
- A pasik szeretik ha hosszan orálisan kényeztetve vannak?
- Szeretem a szexet, aki utálja, nem szereti az hazudik.