Önzetlen szeretet (beszélgetés)
hogy őszinte legyek,egyetlen embert szeretek,a gyerekemet.apám iránt sem éreztem,az anyám iránt végképp nem,de ő sem szeretett minket.a két öcsém halála,hát nem érintett olyan mélyen.lehet,hogy bennem van a hiba,de teljesen eltávolodtunk,szóval nálunk sosem volt olyan,hogy családi ebéd,névnapok stb. mindenki elvolt magában.
...jaaa, már itt tartunk! ... sebajse... :D
Nem kell mindenkivel együtt élnünk, akit szeretünk. :)) Én nem tudom, hogy szeretek-e mindenkit vagy csak közömbös vagyok az emberek iránt. Az biztos, hogy nem haragszom senkire. Eleve csak három napos memóriám van, így aztán nem is tudnék régi sérelmeket felhozni. :)
A szüleinél volt ezidő alatt!
3 hétig hol aludt, mit evett, ki mosott rá vagy otthon volt veled csak nem szólt hozzád?
Nem én reagáltam Till szerintem!!!
De ő cseppet túlreagálja a dolgokat.
Azért írtam, hogy taníts bennünket, hiszen ezek szerint te tisztában vagy a szeretet fogalmával. Akkor majd nem fogunk idiótaságokat írni.
Szóval, mi a szeretet?
Ez az egész sztorid merő szánalom!!!
halovány lila f,ngod nincs arról mi az önzetlen szeretet,
ez nem az,
Nekem már semmivel sincs bajom:)
Nekem az "önzetlen" kitétellel is van bajom. De hagyjuk.
Istenem, megint elkaptad a lényeget.
Kamu vagy, sajnálod akinek a képével illusztrálod ezt a fos sztorit, továbbítottam jó mulatást, te szeretet bajnok!
Mert ne!Am attól valaki valaki hogy arc nélkül ki osztja a másik embert mert neki más a véleménye pl a szeretetről vagy a megbocsatasrol
Ez is egy kamu fórum?:)
Már nem csak vasárnap délután születnek?:)
Igen tű kérdeztétek én meg le írtam! Azt is hogy én hogy gondolom és látom a szeretetet...
És ezt így arccal vállalja... Na neeeee
Én kérdeztem, és? le is írtam szépek szerényen a mondanivalómat. Ki az a feco és, hogy jön ide?:)
Te teregetted ki a szennyest..
Ez is igazolja, hogy túl hiszékeny vagy.
Jaj te kérdezted mi történt én csak elmondtam!ennyi De itt sokan már éppen Feco felett ülnek birosagot😔
Tehát mégsem lehet annyira jó ha egy kívülálló erre képes...
Mert kicsit be paraztatott a barátnőm
Oké, figyu! A ló is te is a pasi is botladozik. A lényeg, hogy megbocsátás itt is, ott is, te a pofont, ő a obszcén beszédet, béke, boldogság szeretet, mégpedig önzetlen! honol az otthonotokban. Ez a lényeg! Sok boldogságot nektek.
(de nem ám két hét múlva új fórum, hogy ütlegelt, oké? mert akkor nagyon mérgesek leszünk):)
További ajánlott fórumok: