Öngyilkos akarok lenni, mit tegyek? (beszélgetés)
Most mié törölték???
1 kérdést tettem fel!!!!
NEM volt se trágár, se provokáló, SE semmi...
De rendes vagy:)
Írt a fórumindító? Remélem minden rendben vele.
Sziasztok! Nem tudom a fórumindito olvassa e meg, ha igen akkor keressen meg privátban és segitek neki bejutni egy jó pszichiátriai rehabilitációs osztályra. Ott nem fog bántódásod esni, én is voltam pont 1 éve lássan.
Beszélek az orvossal és felvesznek az osztályra. Minden 7vegen hazamehetsz. Ne a miskolci kórházat vedd alapul.
Légyszíves írj, h tudjak segíteni.
Drága Niki,
Remélem hogy jól vagy. Már én is aggódom. Belehalnék, ha a fiammal történne valami. 25 éves. Mindent meg lehet oldani, rengeteg lehetőség van rá. Nagyon drukkolok Neked, hogy minden jól alakuljon. A szívem szakad meg érted, így ismeretlenül is.😥😥😥
Kérünk, adj magadról életjelet !
Reméljük itt vagy velünk.
...hogy mit tegyél?
SÜRGŐSEN BESZÉLD LE MAGAD!!
Ne tedd!
Nincs visszut.
Hát én is csak remélni tudom, hogy nem lesz baj.
Tessék a családdal beszélni, kollégák, főnök, barátok, barátnők, csak van valaki aki meghallgat.
Ha más nem, írd itt mi nyomaszt ennyire, írd ki magadból.
Weborvos korábban lehetett ennél, mert a frissek között nincs, csak google segít szövegrészlettel.
Ha úgy érzi, segítene, hogy beszélhet róla, itt megteheti?
Köszönöm, Hoxa!
Aggódom érte. Remélem a reggel enyhülést hozott a gondolataiban!
További ajánlott fórumok:
- Fel akarok mondani a munkahelyemen.Tanácsokat várok, mit tegyek?!
- Mit tegyek, ha nem rosszat akarok, de úgy jön ki és mindig a lecseszést kapom?
- Állandóan édességhiányom van ilyenkor télen, de nem akarok elhízni. Mit tegyek?
- Elég sok film van a számítógépen, most bármit meg akarok nyitni, kiírja, hogy az explorer. exe hibát észlel, ezért leáll, mit tegyek?
- Magán a gépen van hang, ha zenét hallgatok vagy filmet nézek, csak ha neten akarok zenét hallgatni nincs. Mit tegyek?
- Ausztriában, ha fel akarok menni az orange.at-re átirányít az oldal, nem tudok bejelentkezni és megnézni mennyi az egyenlegem. Mit tegyek?