Önbarnító krém Dr. Kelentől (beszélgetés)
Szia Verosz!
Köszi :) azt megkérdezhetem, hogy milyen testradírt használsz?
Köszi:Zsu
Szia!
Én is a Dr.K önbarnítót használom,a sötétebbet és szeretem,nem lettem foltos soha tőle,igaz én előtte testápolót kenek fel aztán az önbarnítót,arcomra is szoktam tenni.Hetente 2-3x használom és hetente radírozom is magam.
Az illata tényleg nem a legjobb..
Ha előtte nagyon vékonyan kend be a "gyűrődős" bőrfelületeid: könyök, térd, lábfej, kézfej....akkor egész jó, de ezeken a részeken legtöbbszőr sötétebb kicsit, mert ahol szárazabb a bőr, ott többet szív be. Ne kend túl vastagon, legfeljebb, ha sötétíteni akarod, akkor másnap kensz magadra újra!:)
Én kentem az arcomra is finoman, nem ártott az arcbőrőmnek:) Csak vékonyan, aztán meglátod, ha bírod, akkor mehet még!
Ha kell kend magad még testápolóval, de ez is ápol azért...csak másnap legfeljebb.
A lábadat jól krémezd be, mert ha picit is száraz valahol, ott csúnya lesz, és a kezedre is figyelj, ha lemosod utána, aztán mosd le rendesen, mert azt is sokkal jobban fogja.
:)De az illata az kemény! Pfffff!
Én egy tubust használtam el, de utána már annyira kész voltam az illatától, hogy nem bírtam még egyet!....de ha tetszik, azért el lehet viselni egy darabig:)
Sziasztok!
Köszi a tanácsokat! Én a Kelentől olyat vettem amire az van ráírva, hogy szolíd barnaság, gondolom akkor ez nem a csokibarna :) Zsu Te az arcodra is a Kelent kented? ott milyen szine volt? Nem pattogzott ki tőle? Mert nekem elég kényes az arcbőröm nem mindegy, hogy milyen krémet vagy alapozót kenek rá mert pattanások jönnek ki. Amúgy is előfordul, hogy vannak pattanások, ha nem kenem semmivel akkor is.
A Garnier is jól hangzik, bár olvastam róla olyat, hogy valakinek még a farmere zsebe meg a melltartói mind barnák lettek :(
Amúgy mennyit kell ezekből felkenni? És sima testápolóval utána lehet kenni vagy akkor foltos lesz? Mármint a Kelennél.
Köszi:Zsu
Nekem Dove volt, a világosabbik.
Az elment egynek, és nem büdös :)
Szia! Én használtam!
A legvilágosabb, az még elmegy, ha képes vagy túl tenni magad azon, hogy mindened átveszi a szagát, ami hát elég erős! A színe sárgás, de nem olyan kórosan, elviselhető. A ruháimat nem fogta meg, de fehéret nem vettem fel azért, viszont este, amikor bekentem magam, akkor piros vagy fekete hálóinget viseltem...
A sötétebb az nagyon gáz, mert állati természetellenes lesz tőle a színed, nem ajánlom! Tapasztaltam:))))
zsu:)
Sziasztok!
Használta már valaki a Dr. kelen önbarnító krémeket? Tapasztalat? Tényleg nem fogja meg a ruhákat és nem foltosodik?
Köszi: Zsu
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb önbarnitó krém amitöl nem leszek foltos?
- Önbarnító krémek
- Tudna valaki ajánlani egy jó minőségű önbarnító krémet?
- Milyen önbarnító krémet ismertek, ami nem káros és nem hagy foltot?
- Hogyan használjam az önbarnító krémet, hogy a legjobb hatást érjem el?
- Mivel lehet kiszedni az önbarnító krémet a ruhából?