Tudna valaki ajánlani egy jó minőségű önbarnító krémet? (beszélgetés)
A L'Orealnak most is van önbarnítója, de érdemes megnézni és elrettenni attól a vegyszer-arzenáltól, ami az összetétele. (Gondolom, a többi is hasonló.) Nem hiszem, hogy rozeceás bőrre jó ötlet ilyesmit rákenni. De tiéd a döntés!
Ha valami természeteset szeretnél és nem önbarnítót:
Egyébként vannak már jók, én sajnos nem tudom de ha valaki próbált már olyat ami bevált megírhatná.
Szerintem értékelni kéne, hogy nem a szoliba megy vagy fekszik ki a napra. Egyre nagyobb teret nyernek az önbarnítók. De vszeg ha igazán jót szeretnél az nem a Rossmann/DM kategória lesz.
Tudom,hogy nem divat,de én hófehèr vagyok.A gond az,hogy nagyon hamar leéget a nap,illetve napozni sem merek mert több nagyobb anyajegy van a hátamon.
Az arcom pedig kicsit rozáceás,kezelésem van rá,ami helyre is hozza,viszont tilos hogy nap érje.
Én lebeszélnélek róla. Nagyon nehéz szépen felvinni és nem is valami tartós. Számomra macerásnak bizonyult.
Akkor már inkább napozás, vagy szolárium. :)
Szerintem ne is használj! Mindegyikről messzire látszik, hogy barnító. Menj ki napozni (ésszel, okosan!), ha mindenképp valami szint szeretnél.
Évek óta nem divat már a barna bőr. Egészséget kell sugározni.
Egyszer használtam..kinevettek, azt mondták úgy nézek ki mint egy indián. Tényleg fura színem volt
.:-)
Na erre én is kiváncsi lennék:))Nagyon rég használtam ,összefogta a ruhát,ha nem vitted fel jól foltos lett,a kopás sem volt szép de legalább ledörzsölhető.
Talán vannak már jobbak:))
További ajánlott fórumok:
- Tudna valaki jó minőségű, és nem túl drága szolárium krémet ajánlani?!
- Keresek jó minőségű önbarnitó gélt!!!
- Milyen önbarnító krémet ismertek, ami nem káros és nem hagy foltot?
- Hogyan használjam az önbarnító krémet, hogy a legjobb hatást érjem el?
- Mivel lehet kiszedni az önbarnító krémet a ruhából?
- Jó minőségű hőszigetelő tapétát tudnátok ajánlani?