Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Olcsó/olcsóbb virágboltok-Budapesten? (orchidea ügyben:)) (tudásbázis kérdés)
Az Ikeás niövényekkel már én is többször ráfaragtam....ott nagyon szépek ,de hazaviszed és egy hét alatt tönkre mennek.....
Én Corában vettem a hétvégén 1590-ért..
de augusztus ban 1200-ért is volt...
de láttam már az auchanban, baumaxban...stb...
szinte már mindnenhol lehet venni...
Épp most jött Auchanos szórólap,hogy 9-étől 1490 az orchidea.Az a baj,hogy én a 8.kerületben lakom és nagyon messze van tőlünk mind.A savolya parkba hogy lehet eljutni?
Soha nem vettem még orchideát virágboltban;)
Ikea, Auchan, Bricostore, stb. itt vettem már sokat, és még mindig élnek;)
Én az Ikeassal már nagyon sokszor ráfáztam.Vettem,és kb 3nap múlva tönkre is emnt.Nem az én hibám,rengeteg orchideám van és gyönyörűek.
És ott a fűészkertesben mennyibe kerüL?
Ikeában a 2-3 ágú 3000ft..az egy száron virágzó 2000Ft!
Ikeában a legolcsóbb..
orchiknál a legfontosabb, hogy az összes bimbó meglegyen és fényes, vízzel teli legyen..ha piros vagy sárga a bimbó, akkor az a virág már megfázott, egyszer kiszáradt..nem elsz tartós..
Budapesten, a IX: kerületi füvészkert virágüzletében is olcsó és csodaszép!
Sok sikert!
nem tudjáok,meddig akciós az auchanben az orchidea?
A virágpiacon amit ti mondatok,ott milyen árban van?
Budaörsi virágpiac (azt hiszem 1000Ft a belépő),Auchan.
Ikea - azt hiszem, ott 1990 körül láttam több fajtát.
virágpiac a nagybani de azért be lehet oda is jutni ha valaki akar... budaörsön ott a legolcsobb biztosan gondolom én...
Én kecskeméti vagyok, de pont most a hétvégén vettem az auchanban gyönyörű orchideát, le voltak akciózva 1490- és 1990- között.
Keresej bUdapesten olyan virágboltot,kereskedést,ahol az orhidea árak nem a csillagos eget verik..2000ft vagy az alatt?!
Olcsó/olcsóbb virágboltok-Budapest...(orchidea ügyben:))
További ajánlott fórumok: