Olcsó étel és süti recepteket (beszélgetés)
12 fő igen nagy család, sok gyerekkel. :) Eddig is főztem, de nem ennyi emberre, szeretnék belejönni a kistesóim miatt, hogy ha mindenki dolgozik is ők főtt kaját egyenek.
Meg ha én úgyis csak du megyek suliba, akkor miért ne főzzek. :) Csak még nem igazán tudom mit kéne főznöm olcsón de finomat.
Egyébként köszi az ötletet :)
12 fő... Rakott káposzta, vagy zöldbab?
Babfőzelék kolbásszal, káposztafélék, de pl ha kifőzöl vagy 2-3 kg tésztát, és legalább 1 kg húsból szószt csinálsz rá, az is pöpec, és viszonylag olcsó a létszámhoz képest.
Gyakorlat kérdése, belejössz majd! :-)
Mai menünk: kevés itthon a kenyér, megfeledkeztünk az ünnepről. Ezért reggelire gofrit sütöttem, igaz, csak ketten vagyunk...
Ebédre paprikás krumpli egy kis lecsókolbásszal, pogácsa, vacsira pedig már kész a májpástétom, ebből amúgy napokig lehet lakmározni...
Ez így kivitelezhetetlen.
Te ismered a család mit szeret, ki diétázik, ki nem szelet ezt-azt.
Írhat itt valaki egy karfiol pörköltöt, ha esetleg nálatok a kutya sem enné meg, vagy nem tudod olyan ízletesen elkészíteni.
Ez csak példa volt. Van itt a Hoxa-n ilyen fórum, hogy olcsó ételek.
Most, hogy anyumék mellé költöztem és ők dolgoznak én főzök mindenkire és hát nagy a család, így olcsó receptek kellenének.
Írnátok párat? Előrre is köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki fekete színű étel recepteket? Nagyon fontos a szín!
- Gyüjtsünk poharas/bögrés süti recepteket!
- Mikróban készíthető süti recepteket szeretnék:)
- Tudnátok olyan süti recepteket írni nekem, ami gyorsan, egyszerűen elkészíthető és nem kell sütni?
- Lagzis süti recepteket keresek (bevált, kipróbált recepteket)
- Írnátok olcsó, finom birkapörkölt recepteket?