Olaj spray (beszélgetés)
Intersparban Fackelmann, 990 Ft.
Ezt nem próbáltam még.
Én is nagyon szeretném tudni melyik a jó, melyikből lehet jól szórva fújni. Biztos sokkal egészségesebb mint önteni, amennyi megy - szerintem mindig többet öntök mint kellene.
Megírjátok?
Köszi.
Milyen márkájú ez a szerkezet?
Sajna, nekem is még csak üzemképtelenekkel sikerült találkoznom :(
Én palacsinta alá és salátára szoktam "fújni" , de hogy az hány kalóriának felel meg gőzöm sincs! Én azt gondolom, ha van olyan mérleged ami 1 gr.-ot is mér (az Enyém 2 gr.-os) akkor tedd rá az olajos flakont nullázd le, fújjál egyet vagy amennyit akarsz és tedd vissza a mérlegre és megmutatja, hogy mennyi hiányzik! :) Szerintem egy fújásnak nincsen súlya tehát addig próbálkozhatsz amíg meglátod, hogy 1 gr. olaj hány fújással jön össze és visszaszámolhatod az egy fújás súlyát és kalóriáját!
Nnna, most jóóóóó megmontam :) Szólj, ha nem voltam elég világos :o)
Nekem van olajspray-m, és nagyon szeretem. Én ha csak párolok valamit, vagy pirítok serpenyőben, akkor van, hogy azzal fújkálom meg a serpenyőt, és kész. De leginkább salátára használom.
Fogalmam sincs, hogy mennyi kalória egy fújás, de sztem nem is lényeges, mert annyi kell a salátára is a zsíroldható vitaminok miatt, szóval szerintem ne számolgasd, nincs értelme. Mindenesetre jó kis találmány az olajspray:))
Sziasztok!
Tapasztalatokra és infokra lenne szükségem az olaj spray használatáról. Szeretek egészségesen enni és főzni is. Vannak ételek, amikhez elkerülhetetlen zsiradék, olaj használata, ez így is van rendjén, de azt nem szeretem, ha valami tocsog a fölösleges olajtól. Milyen jellegű ételeknél lehet a fújós megoldást alkalmazni, milyen mennyiségben? És esetleg valaki tudja, hogy egy fújás értéke kb milyen konkrét mennyiségnek vagy hány kalóriának felel meg?
Előre is köszönöm szépen a hozzászólásokat, és szép napot kívánok Mindenkinek.
Blanka
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Melyik a kedvenc férfiparfüm, spray... illatod?
- Ki milyen sprayt használ?
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Milyen a jó olaj spray?