Okozhat-e tartós hátfájást az, hogy minden italt jéghidegen iszok? (tudásbázis)
nem,de nem egeszseges a hideg ital.
Nem is gondoltam hogy ilyen előfordulhat! Nekem olyan, mintha zsibbadnának is a hátizmaim. Ez is lehet, hogy a hideg italoktól van?
Ok, megpróbálok változtatni. Én is virrasztok (mindig) csak nem itt. :) Üdv.
Nincs mit. Kicsit csak változtass, én így csinálom:)
Jó éjt nektek, én még virrasztok:)
Köszönöm a hozzászólásokat, jó éjt!
Én is a hűtőben tartom az italomat. Sőt, általában az előhűtést a mélyhűtő végzi. Szóval, ha jót akarok magamnak, le kellene szokni erről, igaz? Ajaj. Mintha a fél karomat kérnék.. :(
Igen, a hátam. Azt hittem a gerincem, derekam, vesém, vagy bármi, de aztán kiderült hogy nem. Iszonyú hidegen iszom én is a vizet, a csapból meg nem tudnám inni.
Minden nap tanulok vmit es ezt nagyon elvezem... az igaz,hogy,ha picit tobbet gondolkozom a kerdesen,tuti,hogy rajovok,hogy mitol faj... de hirtelen a tobbi artalom jutott eszembe... :-(((
Konkrétan a hátad fájt Neked is?
Gondoltam:) De most már sokkal okosabb vagy, ennek örülni kell. Ne hibáztasd magad, én is csak onnan tudom, hogy már átestem ezen, fájt, tüdőszűrő, ott mondták.:)
De én nemcsak egy koktélt, hanem a vizet, üdítőt, tejet, mindent. Ha szomjas vagyok, bedöntöm egy pillanat alatt, nem ízlelgetem, melengetem. Tudom, nehéz eset vagyok..
Magamra haragudtam meg,hogy ez nem jutott eszembe... es nem akartam csunya szot hasznalni... igy azt irtam,hogy BBRRRR...
Csilla? Mi brrr? :))
Anita! A nyelveden van az izlelőbimbó, ami a hőt is érzi.
Én ugyanígy vagyok, télen nyáron hűtött víz. De mikor már jegek is úszkálnak benne, főleg télen, egy kicsit a számba hagyom. Így érzem a hideget, de mikor lenyelem, már szobahőmérsékletű. Élvezem, de mégsem ártok.:)
Nálunk a konyhában is meleg van. A spájzban meg olyan hideg, mint a hűtőben.. Na jó, tudom, meg lehet oldani. Ha többen is úgy gondoljátok, hogy ettől is fájhat, megpróbálom. Köszönöm.
Na erre nem gondoltam... en... BRRR...
Szerintem is okozhatja ez. Próbálj meg úgy inni, hogy ne a hűtőbe tedd be az italodat, hanem mondjuk a konyha padlójára. Én is így teszek, és ilyen időben kellemesen hűs lesz, de nem olyan hideg mintha hűtőből vettem volna ki. Nekem nagyon ízlik ezen a hőmérsékleten.
Sajnos csak akkor csillapodik a szomjam, ha jéghideg az itóka. :( El sem bírom képzelni az életem nélküle. :(
3hónapja gyötör ismeretlen eredetű hátfájás.
Mindenképpen.
A hideg ital a tüdődet kikészíti, a tüdő pedig a hát közepén fáj, nem csak előről.
Próbáld meg egy hétig máshogy, vagy melegítsd a szádban kicsit, hogy jobb legyen a belső szerveidnek:)
Bár nem ártana egy tüdőszűrés sem...
Sok sikert!
Hatfajast szerintem nem,de egyebet igen!
Okozhat-e tartós hátfájást az, hogy minden italt jéghidegen iszok?
További ajánlott fórumok: