Okosabb az egészséges étellel táplált gyermek? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Látom már régen nem járt itt senki,de ez a téma igen is nagyon fontos!
2 gyermekes anyukaként,nagy hangsúlyt fektetek hogy egészséges ételek kerüljenek az asztalra!
De igen elszomorító "tény"ami nem kezelt,ami nem "méreggel"dúsított"(sonkák,szalámik,felvágottak.....)mind mind Drága!!! Sőt...nem igazán lehet hozzáférni üzletekbe..!!!
A zöldségeket meg ki tudja honnan hozzák???
Mert nálunk a mezőgazdaság halódik,de minden más országból minden""szart megveszünk""aztán nem tudjuk mitől jönnek egyre másra a betegségek amikről eddig még hallani sem hallottunk!!!
sziasztok
24 éves létemre minden féle betegségem van, amit a cukornak és társainak köszönhetek
imádom az anyukámat, de soha nem figyelt oda arra, hogy a káros ételeket kerüljem, vagyis, hogy pici korom óta arra nevelt volna
én biztos vagyok benne, hogy ezt a hibát nem fogom elkövetni a gyerekeimmel
Sokan nem is sejtjük,hogy mennyit árthatunk azzal amit az asztalra teszünk.
Bebizonyított és orvosilag igazolt,mind fizikailag,mind szellemileg sokkal fejlettebb az a gyermek akinek édesanyja nagy hangsúlyt fektet az egészséges étkezésre.
Sokáig magam sem figyeltem erre,sokszor engedtem olyan anyagokból készült ételt megegenni,amiről némi rosz sejtelmem azért volt.
Elkezdtem alaposan beleásni magam ebbe a témába és rákellett jönnöm mekkorát hibáztam.
Felelősek vagyunk,hogy gyermekeink majdani egészségügyi problémáit megelőzzük,mert ennek súlyos hatásai csak később jelentkeznek.
Azóta boldogabb és sokkal nyugodtabb család lettünk.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- Hogyan lehet spórolni az étellel úgy, hogy egészségesek legyünk, mégis jól lakjunk?