Okos és rádióvezérlésű gépeitek, óráitok hogy reagáltak az óraállításra? (tudásbázis)
Nekünk úgy sikerült beállítani, hogy férjem egyik napon kifigyelte a működését. 12 óra előtt néhány perccel ki kell venni az elemet. Ekkor elvágtat mindkét mutató 12-re, ott megáll. Néhány perc múlva elindul, persze 12-től számolva, na ezt kell kiókumlálni dél körül, és voilá!
Sajnos emberi tényező miatt lett 4 perces eltérés.
Télinél nem tudom mi lesz... mert most a mutató előre szaladása támogatta a beállítást, de visszafelé hajtás esetében nem tudom. Akkor valószínűleg 13-kor kell kezdeményezni a mahinálást.
Gondolom, a legközelebbi központ. Éppen ma mondtam itthon, ez lehet hogy más földtekei vételre van hangszerelve. Majd ha ott órát tekernek, ez is beáll 🧐
Csak vicc, nem konyhai órához igazodunk.
a mi óránk sem, sőt, még az okos órám is a téli időt mutatja
A r.vez. faliórát novemberben vettem, még nem ért meg óra átállitást.
KI is vittem a szobámból a füördőszobába, lecseréltem egy kézzel állitható órára. Nem kell többet rád. vez óra, semmi előnyét nem éreztem, sőt a green-i időhöz késik is 2
percet, és nem tudtam pontositani.
Ez nem így van. Elemet visszatéve mindkét mutató vágtában 12-n megáll.
Még ma sem vette fel a jelet, holnapra várom.
Ha hozzányúlunk, akkor se óra, se perc nem lesz korrekt, így csak az óra.
A konyhai falióra sosem veszi a lapot. Ez a 3. lakása, egyikben sem.
Nem érdemes hozzányúlni. Olyankor az történik, hogy elvágtat 12-ig, egymás fölött megállnak a mutatók. Pár perc múlva elindul, de akkor onnan mér. Gondoltam rá, hogy délben vagy éjfélkor kéne ezt eljátszani, de a pár perc utáni újraindulása kiszámíthatatlan.
Szerda körül általában rendbe jön.
Nálunk : r, vezérlésű faliórán maradt a téli
3 casioból 2 óra átállt a nyárira
okos telefonok, szgép, laptopok tabletek átálltak,
okosórámon maradt a téli, de már több mint egy éve megvan, és ősszel átállt a téli időszámitásra, nem azonnal, néhány nap elteltével.
Kiváncsi vagyok,hogy másutt mi a helyzet ?