OKJ-s képzés után egyetemi foszk? (beszélgetés)
Egyébként kedves Fórumindító, szerintem mind hülyeséget írunk abból a szempontból, hogy felvételihez szerintem MÉG nem kell nyelvvizsga, csak egy (vagy több, szakonként változó) emelt érettségi.
Diplomához kell, hogy meglegyen a nyelvvizsga.
De az sok FOSZK-hoz végén is kell.
Ne haragudj, a te szavaidat használva kénytelen vagyok téged nézni hülyének. FOSZK-ról nyitott fórumot, arról kérdezett, te meg belinkelsz egy alapszakos képzést.
Alapszakhoz kell nyelvvizsga, FOSZK-hoz nem kell.
Ez alapján biztosan többet ad, többet nyújt, mint ami a jelenlegi végzettséged szerinti van. Ez már nem ügyintézői, hanem vezetői, irányítói munkakörben való elhelyezkedést, és jövedelmet!! biztosít. Persze egész biztosan meg kell érte dolgozni.
De ha van kedved, erőd, kitartásod, én bizony belevágnék. Már csak azért is, mert a szakmai alapismereteket már megszerezted, van mire építened!
Hajrá! Olvasd végig a linket és gondold át.
Értem, viszont szerintem azzal a képzéssel amit már megcsináltál, bőven tudnál ilyen asszisztensi munkakörben dolgozni.
Én speciális úgy dolgozom pénzügyön, hogy semmi ilyen jellegű képzettségem nincs.
További ajánlott fórumok:
- Azt honnan lehet tudni, hogy melyik OKJ-s képzés ingyenes?
- A GYED letelte után van-e arra lehetőségem, hogy OKJ-s képzésre menjek munkaügyi központon keresztül?
- Közmunkásként lehet levelező egyetemi képzésre járni?
- Mennyire nehéz a jogi asszisztens egyetemi képzés?
- HR tanácsadó egyetemi képzéssel, milyen állásokat érdemes megpályázni?
- Tanul valaki gyerek mellett? Egyetemi képzésre gondolok vagy másoddiplomára!