Ödéma tényleg csak idős korban lehet? (tudásbázis)
Eddig (szerencsére) bármikor volt vérvizsgálatom, mindig ilyen eredményekkel kecsegtettek, hogy mindenki megirigyelhetné.
Remélem elmúlik hamar.
Hát akkor várni kell, előfordulhat ez is.
A káliumszint azért elég fontos, de a napi étkezés során pótlódik. A krumpliban is elég sok van belőle, ez nem gond valóban.
Látod, már ennyivel is jobb, hogy tudod: remek a leleted. Egészséges vagy, amennyire ebből következtetni lehet.
Oké, ez tényleg jó hír.
És azt lehet tudni, hogy mitől dagadt a karod?
És az javult már?
Kész a labor eredmény.
Doktor mondta, hogy olyan tökéletesek és szépek az eredményeim, hogy azt mindenki megirigyelhetné. Azt mondta csak egy felkiáltójel van, ott is csak 1 eltéréssel, ami semmi, valami kálium vagy minél. Azt mondta nincs ok az aggodalomra, nagyon szép leletem van.
Fizetős??
Akkor is ha időszakosra mész?
Nem véletlenül irtam a tüdőt de nem részletezem, mert én elég hiopohonder vagyok
Nem tudom, nálunk a tüdőszűrés fizetős lett.
Fontosabb lenne az a labor, remélem, már sikerült.
Más új tüneted, akármilyen kicsi is?
Ha már lekésted a labort, van ma is, holnap is nap
Enélkül csak gyötrődsz és az orvos sem tud mit mondani
Legalább nézz meg egy tüdőszűrést, azt megcsinálják előjegyzés nélkül is és egy rizikófaktor kiszűrve
Olvastam a leveled. Köszönöm szépen a bíztatást és a részletes információt!
Kíváncsi leszek az eredményre.
Az adatlapomon ott van a mail-címem.
Most várnod kell holnapig. Hogy van a karod?
Lehet később is, de éhgyomorral szokás.
Ezért a legjobb, ha úgy mész, hogy ne legyenek már sokan (akik a rendelés elejére mentek), de még azért időben, és legyen kaja nálad, hogy utána tudj majd enni.
De meg is kérdezhetted volna, mert lehet, hogy Nálatok más a szokás.
Azt hittem, más el tudtad intézni. Mi van a beutalóra írva? Legalább megtudjuk addig is, mit nézet meg az orvos.
Úristen, egy sima vérvétel?
Nálunk délelőtt leveszik a vért, délután már kapom a mailt a lelettel.
Azt jól tette.
És még mindig dagadt a karod, nem csökkent?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet?
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- A futó muskátlit tényleg nem lehet teleltetni?
- Az időskori demencia tényleg csak idősebb korban fordul elő? Fiatalabb (55 éves korban) nem?
- 40 év feletti nőknek tényleg lehetetlen normális párt találni?
- Kisbabám (6 hónapos) szívén 3mm-es lyukat találtak. Az orvos szerint ebben a korban ez normális és gyakori. Tényleg az?