Nyugtalan éjszakák 6 hónapos babánál (beszélgetés)
Majd belejövök :) Rájövök idővel, mi baja van a drágának, tudom, hogy a másodiknál már könnyebb lesz (talán)
Köszi az infókat lányok! :)
Szia, nekem ugyan 10 hónapos a lányom, de neki is csak 2 foga van még. Ezek szinte észrevétlenül bújtak ki. Most már látszik a felső 2, éppenhogy nem tört még át, viszont némelyik éjszaka nálunk is kriminális mostanában (kb. 2 hónapos kora óta alussza át az éjjelt egy hang nélkül)...a foga miatt. Minden fogzás lehet más és más.
A lányod alvása - ha nem is a fog miatt van - is lehet olyan, h most egy ilyen időszaka van.
Sajnos tápszeres 1 hós kora óta.
Jókat eszik, 150g-ot benyom az utolsó etetéskor. Ennyi kaja után én reggelig aludnék sztem :))
Lehet ez a "nagy féléves változás" amit kedves ismerősök mondogatnak.
Bár tudnám, de jó lenne :)
Szia Ági!
Már 2 kint van, a felsők is lassan jönnek majd a védőnő szerint.
Azért gondolnám, hogy nem kifejezetten amiatt, mert amikor az alsók jöttek, hirtelen felsírt és tömte a kezét a szájába, aztán percek alatt meg lehetett nyugtatni, dologéletem is és visszaaludt. Most ez egy "másfajta" ébredés, ha érted mire gondolok.
Sziasztok!
Lorka lányom féléves lesz 29.-én.
3 hós kora óta szépen átaludt az éjszakákat, viszont az elmúlt 2 hétben, mintha teljesen megváltozott volna a helyzet.
10-kor leteszem aludni, negyedóránként megébred, dobálja a lábát, átfordul, aztán jön a hiszti, mert hasról vissza még nem megy a fordulás.
Az elmúlt éjszaka fél 2-kor sikerült végleg nyugisan elaludnia, majd fél 7-kor fel is kelt, hogy éhes.
Van esetleg hozzánk hasonló? Ha igen, kérlek osszátok meg velem tapasztalatotokat, vagy ha kipróbáltatok valami jó módszert a nyugodtabb alvás érdekében és bevált! Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám rávenni 5 hónapos kisbabámat, hogy átaludja az éjszakákat?
- Szédülök, gyenge vagyok, nehezek a végtagjaim, és nyugtalan, mi bajom?
- Rosszul elalvó, nyugtalanul alvó babátokat hogyan altatjátok el?
- Lehet nyugtalan a kisfiam attól, ha naponta 2 liter teát megiszok, miközben még szoptatom?
- 1éves kislányom nagyon nyugtalanul alszik, adhatok neki citromfű teát?
- 5 hónapos kisfiamnak nagyon sokat viszket az orra és nyugtalanul alszik éjszaka.Azt hallottam, hogy ez attól lehet, hogy gilisztás.Ez igaz?