Nyíregyháza-Sóstón milyen programot, étkezési lehetőséget és szállást tudzok ajánlani 2 gyereknek és 2 felnőttnek? (tudásbázis kérdés)
Vadaspark,az ottani hotel biztos nagy élmény lenne a gyerekeknek.Nyáron táborokat is szerveznek.
Az élményfürdő az ilyenkor is működik,a tófürdő csak nyáron.A tó mellett van több étterem is.Nem messze van egy lovastanya is,azt is szeretni szokták a gyerekek.
A kisvasút nem tudom újra működik-e,nemrég megszüntették.Nyíregyháza-Dombrád között járt(demecserig tuti nem).
A falumúzeumot tényleg érdemes megnézni,mi régen minden évben többször is mentünk.Ott is vannak szervezett hetek,vásár,lesz most húsvét is szerintem,érdemes ekkorra szervezni a látogatást.
A főtér nemrég lett felújítva,sok nagy szökőkút van,érdemes megnézni.
A Vadasparkot nem szabad kihagyni!!! Ott van még a tó is, itt lehet strandolni és csónakázni, vízibiciklizni, persze nyáron:)Illetve a Skanzen (Falumúzeum) is érdekes program és elég olcsó a belépő!!!!
És szerintem érdemes egy városnézést is beiktatni, a Kossuth-tér és környéke, Jósa András Múzeum. Elég sok park van!
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Tudsz ma valami jó programot? Esetleg, ahol lehetőség van a kisgyereknek pónilovaglásra?
- Hogyan tudok törölni egy programot, ha nem törlődik a programok eltávolítása/módosítása lehetőségre?
- Mi van akkor, ha valaki nem tudja a panelprogramot vállalni az anyagi lehetőségei miatt?