Tudsz ma valami jó programot? Esetleg, ahol lehetőség van a kisgyereknek pónilovaglásra? (tudásbázis kérdés)
10. davider
2009. aug. 29. 12:35
Köszi mindenkinek azt hiszem a medvefarmra mefyünk most néztem ténleg van poni lovaglás ugrálovár,játszotér...ez jol hangzik és csak 300 Ft a belépő nem mellékes levagyok égve..:(
9. emagdi (válaszként erre: 7. - Davider)
2009. aug. 29. 11:14
hát, te ismered a gyereked, de szerintem ő még nagyon kicsi a cirkuszhoz. ott előtte sokat kell várni, utána 1-1,5 óra az előadás, szerintem egy kicsinek ez hosszú idő egy helyben ülni.
8. davider
2009. aug. 29. 11:09
elszaladunk boltba később benézek még:)
7. davider
2009. aug. 29. 11:09
Még a cirkusszal szemezgetek lefoglalná és 20 honapos gyereket????
6. davider (válaszként erre: 5. - Emagdi)
2009. aug. 29. 11:08
Igen....az a baj azért tartottam a medve parktol,mert itt veresen nagyon sok a kullancs de lehet akkor az lesz ide ugrunk ki:)
5. emagdi (válaszként erre: 3. - Davider)
2009. aug. 29. 11:05
látom közben hogy veresegyházi vagy. akkor miért nem ugrotok ki a medveparkhoz pónilovagolni?
hétvégén mindig van kint póniló
4. Binky
2009. aug. 29. 11:04
A medvepark nagyon jó.
Mehettek még Tropicariumba is.
Csodák palotája.
3. davider (válaszként erre: 2. - Emagdi)
2009. aug. 29. 11:00
Multhéten voltunk az állatkerben....:)
2. emagdi
2009. aug. 29. 10:56
állatkert (bár ott nincs pónilovaglás, de van állatsímogató)
vagy: veresegyházi medvepark. ott van pónilovaglás is.
1. davider
2009. aug. 29. 10:52
Elmennénk valahová de sehol nem találok semmit te tutsz valamit ahol egy 2 éves gyerek is elszorakozik és mi szülök is???
Olyan is érdekel ha tudtok ahol kilehetne probálni a poni lovaglást kis manomnak.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Hosszan tartó hasmenésnél, változatos étrendet keresek kisgyerekeknek. Unjuk már a keksz, ropi, főttkrumplit, van más lehetőség ezen kívül?
- Angliába való költözés három kisgyerekkel, mik a lehetőségek?
- Munkalehetőség kisgyerekes anyáknak...
- Hogyan tudok törölni egy programot, ha nem törlődik a programok eltávolítása/módosítása lehetőségre?
- Tudnátok ajánlani egy jó pesti programot kisgyerekeknek?
- Nyáron milyen programot szerveztek a kisgyerekeknek?