Nyáron milyen programot szerveztek a kisgyerekeknek? (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Mi panelban lakunk Kecskeméten, s általában minden nap lemegyünk a játszótérre (váltogatjuk, hogy ne legyen unalmas).
Eljárunk barátokhoz, akik kertes házban laknak, illetve Arborétumba, a közeli erdőkbe.
Sajnos én itt játszóházról nem tudok.
Elsősorban olyan lehetőségek érdekelnének, ahová én egyedüli felnőttként el tudom vinni őket, s tudok is rájuk figyelni.
A strandoláshoz, pónilovagláshoz a két gyerkőc mellé elkel a két felnőtt, de a férjem 3 műszakban dolgozik, így ő inkább csak hétvégenként tud bekapcsolódni.
Várom továbbra is az ötleteiteket.
Köszönöm.
Lehotainé
Vannak gyermekházak,ahol nyáron szerveznek jó kis programokat-fejlesztő foglalkozások-.Nálunk van pamacs szakkör a piciknek-kb 2 éves kortól.
Festegetnek,alkotnak-aztán bábelőadások is szoktak lenni-mozgásfejlesztés-sok sok minden.
Nekünk be szoktak dobni évente egy katalógust,a hozzánk legközelebbi közösségi ház programkínálatával.
Attól függ.Hosszútávú,vagy napi programok szervezése?
Helyileg merre van az ember?Stb.Mennyit tudunk költeni-mert hát ugyebár -legalább is az én gyerkőceim imádják a játszóházakat-ott jól kitombolják magukat-csak hát elég költséges-főleg kettő,vagy több gyerekkel.
El lehet menni kerékpározni például-a kicsit be a bicikliülésbe.
Vannak nagyon szuper játszóterek,ahol akár egész napot is el lehet tölteni.
Nyáron a viziparkok nagyon menők-bár még kicsik hozzá a gyerkőceid.
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Nyáron repülnétek csecsemő ikrekkel és egy kisgyerekkel?
- Tudsz ma valami jó programot? Esetleg, ahol lehetőség van a kisgyereknek pónilovaglásra?
- Tudnátok ajánlani egy jó pesti programot kisgyerekeknek?
- Tudtok hétvégére valami jó kis programot kisgyerekekkel?