Nyáron repülnétek csecsemő ikrekkel és egy kisgyerekkel? (beszélgetés)
bocs: leszállás és felszállás
Azt, hogy valakinek bedugul a füle, nem kell észrevenni. Lehet, hogy őt nem zavarja, ezért nem is jelez ezügyben, de attól még a légnyomáskülönbséget nyílván megérzi ő is, ahogyan mindenki más is!
Igen,de az én fiam nem is akart inni soha leszáláskor és felszáláskor a mai napig nem is eszik ,iszik semmit repülőn(bár ennek más oka is van). És nem vettem észre rajta baba korában,hogy bármi baja is lett volna.
Ha minidg mindenki másokra lenne tekintettel, akkor nem lenne ennyi bunkó ember a világon. A gyerek nem bömböl, ha foglalkoznak vele, és sokszor a felnőttekkel több a baj,mint a kicsikkel! (természetesen ez az egész igen szülőfüggő is)
Bocsi, de itt egy kis képzavart érzek. A kicsiknek ugyanúgy bedugulHAT a fülük, ezért javasolják, hogy le és felszállás közben vagy szopizzon, vagy igyon a kicsi. A nyelés miatt nem dugul be a füle, de ha nem teszi, akkor ugyanazt érzi, amit mi felnőttek! :)
Nem hiszem,hogy azért sirt a baba. A piciknek nem dugul be pl állitólag a fülük sem. És én sem tapasztaltam a fiamnál mikor pici volt. Nagyon pici volt amikor elöször vittem hosszú útra és ő jól birta. Szerintem az a kisbaba úgy általában nem érezte jól magát vagy átvette az anyja idegességét és azért sirt. Birják a repülést a picik. Meglepően jól. Szerintem :)
Én semmiképpen sem. Emlékszem, hogy mikor Krétára mentünk, volt egy pici baba, kb 2-3 hónapos lehetett. Végig ordította az utat. A stewardessek már mindent megpróbáltak, hogy ne sírjon szegénykém. Az ennyire pici babák hiperérzékenyek a magasságra és az ezzel járó dolgokra.
Hanem? Kiszállsz félúton?
Én nem a gyerekek miatt aggódnék, hanem a felnőttekért. :) A kicsik nagyon jól bírják a változó körülményeket.
A nagyfiam évente kétszer repül hivatalból NY-ba, s mindig eléggé megviseli az utazás, főleg az időeltolódás miatt. Főleg visszafelé rossz.
A bömbölő gyerek is tud ugyanolyan idegesítő utazótárs lenni,mint egy krágogó ,egész életét elmesélő,horkoló stb utastárs ,de megnyugtatlak hogy hidd el mindent megpróbálnék hogy nyugtassam a gyerekeim és ne legyen ordítás végig.
Csupán nyaralni mentek, két szülő 5 gyerek. :) Átszállás is volt, de a repülőtéren olyan szuper játszó volt, hogy nem unatkoztak a gyerekek.
Hoxa tag Ő is, ha akarja majd leírja, de az egész család fantasztikusan érezte magát.
Fiam 8 hónapos volt amikor 12 órás repülőútra vittem és télen.
Szóval ha odafigyelsz nem lesz baj. Vigyél nekik ,játékot a nagyobbnak szinezőt,váltórucit valami kis kardigánt. És a légikisérők is segitenek sőt szerintem nagyon szivesen is :))
Bocs.. az az első kerdesbem nem volt feltüntetve...
Te jó ég, hova vitt ennyi gyereket? :)
Szerintem, majd amikor nagyjából aktuális lesz, akkor fogod tudni milyenek a babák, tudtok vagy sem utazni velük.
Ismerősöm 16 órát utazott iker csecsemőkkel, és három aprósággal. A gyerekek végig nyugodtak voltak, a legnagyobb probléma az volt, el ne vesszenek.
Enyém meg se szólalt és rajta kivul a masik 3 gyerek se!!
Meleg ruhát és tápot us vigyél..vizet felvihetsz a gépre a babanak csak bele kell kostolni, nekunk nagyon hideg volt a gepeb mert 1000 el megy a legkondi..nagyon faztam!még jó h a gyereknek vittem ruhát..játékot us vigyel nekij
Hidd el Amerikába ami megy 2x akkora gép!Bőven el fél, az én 1,5 évesem végig játszotta a 12 órás utat!
Utaztam nagyhangú felnőttekkel, és csendes csecsemőkkel.
A kislanyom is felszerelhető mózesbe aludt..éb jegy foglalasnal mondtam..egyebkent ő azóta is imád repulni és a le-fel szállást élvezi a legjobban
Igen, persze.Miért ne?!Pròbáljátok ki a Sedatif PC-t.Homeopátiás nyugtatò féleség...Gyerekeknek is lehet, a mellékhatása az, hogy alszanak, mint a kisangyal. :)
Persze én a 1,5 évesemnel kimentem Floridába..
Amcsiba? Nem, mert hosszú az út és utasként sem hallgatnék 2 bömbölő gyereket.
Az én nagyobbik fiam a kapitányfülkébe kéredzkedett be. A kisebbik már nem volt ilyen szerencsés, szigorodtak a szabályok és a gépen hiába jött azzal a szöveggel, hogy bezzeg a tesómnak szabad volt :)
További ajánlott fórumok: