Nyertetek már kaparós sorsjeggyel? (beszélgetés)
már nem játszom semmilyen szerencse játékon
volt két négyesem tudom nem tudom megismételni
MZsanett ! SPOILER ! Ezt ha szeretsz kapargatni, akkor ne olvasd el! ;)
Há-
rom
az-
on-
os
el-
szórt
be-
tű
e-
se-
tén
Nyert
egy
sors
jegy.
Pél-
dá-
ul:
Há
rom
A azaz
A
A
A
es-
et-
én
je
lem
ző
en
al
ap
nye
re
mény.
Nekem a fáraós a kedvencem, a többi nem tetszik, mert túl hamar kivégzem őket. Viszont a fáraósnál sokat kell kapargatni:)
Javítja, de ez nem sokat számít. Az is lehet, hogy egyből kihúzol egy nyerőt, de az is lehet, hogy egy évig nem, ezért szerencsejáték:) Ha ki lehetne matekozni, sokkal többen nyernének.
Igen, egyszer 17000 Forintot két szelvényen háromból, volt amikor 13000 Forintot szintúgy. De összességében veszteség lenne, ha nem Kenó és lottó bevételekből fizettem volna. Mivel nem tartottam magam a következő szabályhoz:
Sorsjegy: Amúgy amelyikeikből többféle van, abból sorban azonos mintájút kell venni. Nem biztos, hogy elsőre nyersz vele, de nagyban javítod a matematikai esélyed - a Szerencsejáték Zrt. nyomtatási szokása alapján, - például ahhoz képest, hogy például horoszkóposból veszel mondjuk négyfélét, mert négy jegyben születtek a rokonaid és te.
Én mondjuk csak lottó és kenó nyereményből szoktam venni, a lottóra és kenóra költött pénz feletti összegből.
Az (lottók és kenó) statisztikailag és játék elmélettel számolva, biztos nyereséget hozz éves szinten, még ha nem is elfogadható órabéren, de be jöhet a nagy nyeremény. ;) :))) És vicces volt amikor három éve, egész életemre visszatekintve pozitívba kerültem a magyar szerencsejáték területén is. ;) :D Akkor egész életemre túl becsülve az összköltségeket, pozitív ~13400 Forintba kerültem. Azért "~" mert az ötven Forintra kerekítést használok. Tavaly előtt ~18400, és tavaly ~17350 Forint. Tényleg csak észjátéknak jó. Viszont vicces, hogy még csak nem is a matematikai elmélet, hanem a kenónál a gép húzásait kell "csak" számításba venni.
További ajánlott fórumok:
- Tottó-lottó és más kaparosjegyek nevei
- Nyertem a kaparós sorsjegyen, amit anyukám vett nekem és most kéri a pénzt.
- Ki nyert már kaparós sorsjegyen és mennyit?
- Nyert már valaki kaparós sorsjeggyel kedvezményes wellness hétvégét?
- Mennyi volt a legnagyobb összeg, amit valaha nyertetek?
- Tudtok olyan internetes honlapot, ahol ingyen lehet kaparós sorsjeggyel nyerni? Vagy akár pénzért is, lényeg, hogy online kaparós sorsjegy!