Nyaralás terhesség alatt? (beszélgetés)
Pénteken megyek görögbe 20.pocakommal:D
kocsival.Akkor pihizek amikor akarok út közben.Tenger sós,nincs baci lehet pancsolni:)
Repülőnél 26.után igazolás kell a dokitól,ha valakit érintene tudja!!!
Köszönöm a véleményeket! A dokimat kérdeztem, szerinte menjek nyugodtan, mert zárt a méhszáj, és a tenger nem veszélyes. Azért kiváncsi voltam, hogy szélesebb körben mi az álláspont:)
Kislányt várunk, és első baba lesz:)
Tengerben nyugodtan fürődhetsz. Az nem olyan mint egy tó, ami feltelítődik bacikkal. A tengerben folyamatos áramlások vannak és így mindig friss, tiszta a víz!
Ha az utazást bírod, sztem már indulhattok is ! :)
Szia!
Én nem mennék...én is félnék a fertőzésektől, főleg a 30. hét körül! Ha meg nem megyek bele a tengerbe, akkor meg minek menjek.
Meg én ennyi idős terhesen egy 3 órás autóút után is totál kivoltam pedig sokszor megálltunk.
Beszéld meg a dokiddal mindenképp, ha rábólint meg úgy érzed hogy bírod, akkor induljatok neki!!
Ha jól bírod, miért ne? Beszéld meg a dokiddal - gondolom abban az időben nem lenne vizsgálat, ilyesmi.
Ha nem nyom nagyon a pocakod meg a potyautas, akkor szerintem simán... Álljatok meg gyakran, és sétálgass olyankor.
Én nem fürdenék se tengerben, se strandon, se sehol, annál jobban félnék a fertőzésektől. Nézz utána, hogy azon a környéken, ahova mentek, milyen a vízminőség...