Nyaralás Mallorcán, tapasztalatok? (beszélgetés)
Aerovivával!
Ha van még kérdésed csak bátran!!!
Persze,mindenképpen bérlünk kocsit!Már irogatom is össze miket fogunk megnézni:)
Es trent-et ki nem hagynám,a képek-videók alapján gyönyörű!Dejaba-t is megkuksizom mindjárt:D
Jajj annyira várom,hogy hihetetlen,de majd két hónap múlva megyünk,augusztus 12.-én....
Csak jókat hallok róla,mindenki visszamenne erre a szigetre,gondolom nem hiába.
Melyik utazási irodával mentetek?
Béreljetek kocsirt!!!
Mi a fővárost kihagytunk, mert nagyon zsúfoltnak gondoltuk. Így inkább "világot láttunk, de mennyire megérte!!!
Menjetek el : Dejaba, az gyünyörű! Az a környéke elképesztő, az utak, a narancsfák! Mi azt csináltuk, hogy a sziget széléne haladtunk téprképpel, és ahol láttunk valamit megálltunk. Irigyellek! :)
Mi Cal D'orban voltunk....húúúú gyönyörű!
És keressétek fel Es Trenc nevű strandot!! Mindenképpen!
Mennénk mi,ha lenne keret,de majd csak lesz egyszer :)
Érezzétek jól magatokat!
Okés megfogadom a tanácsodat,és bérlünk széfet:)
Jajj már én is nagyon várom!!Akár holnap indulnék!:D
Mi is augusztusban megyünk!
Addig állandóan a fórumokat,és az új akciókat bámulom:D
Formentor gyönyörű,azt tényleg nem szabad kihagyni.
Mi az idegenvezetőt kértük meg,és ő intézte el,reggel már ott volt a kocsi,a recepciós adta oda a kulcsot,neki is kellett vissza adni.Az se mindegy milyen az autó,nyilván nem BMW-t kell bérelni :)
Béreljetek széfet!!!!
Komolyan mondom,én soha nem béreltem sehol,de mi a tengerparton is úgy voltunk,hogy egyikünk vigyázott a cuccokra,míg a többi fürdött (mi négyen voltunk)inkább másra legyen kevesebb...
Vizi vidámparkok is vannak,azokat is érdemes meglátogatni.
Az időjárása pedig szuper volt (mi augusztusban voltunk)
Szerintem El-arenal nem olyan nyüzsis mint Magaluf,legalábbis én nem választanék mégegyszer ott szállodát,inkább valami nyugis helyen.Tele volt angolokkal,és borzasztó amit műveltek.Mint az állatok,úgy vedeltek,és már délben :D
Jó lesz nektek nagyon.Picit irigykedek,visszamennék szívesen :)
Szia!
Köszi az infókat!
Eddig úgy tervezzük,hogy El-arenalban legyen a szállásunk,mert két munkatársam is ajánlotta!Biztos nyüzsis hely,de nappal úgyis kirándulni fogunk sokfelé,főleg a gyönyörű strandokat akarjuk megnézni.
Amit már kinéztem,az Es-trent,Cala Millor,Cala Mesquidas,Formentor....
Szerintem elég sem lesz az az egy hét:(
Hol béreltetek kocsit?Láttam az egyik utazási irodánál,hogy előre is lehet kocsi foglalni!Tavaly rodoszon voltunk,és nem volt egy kocsi sem bent a kölcsönzőkben,így az idegenvezető tudott egy napra szerezni,nagyon borsos áron...ezt megakarjuk most előzni,na meg nem akarom hogy azzal menjen az idő,hogy keresgélünk.
Széfet azért nem akarunk bérelni,mert pénzt-iratokat mindig magunknál hordjuk,illetve nem cigizünk.Azért az elég durva,hogy a szálloda saját személyzete lop!
Jajj már annyira várom!
Az időjárással meg voltatok elégedve?
Szia!
Mi Magalufba voltunk.Amit én ajánlok,hogy ki ne hagyd,az a Katmandu.Ez egy fordított ház,nagyon érdekes.A kinti részén van egy 4 dimenziós mozi,azt SEMMIKÉPP ne hagyjátok ki,mert hihetetlen élmény,és Magyarországon nincs még ilyen.Ha akartok bulizni akkor van egy hatalmas szórakozóhely a BCM.
Mi béreltünk kocsit,tettünk körutat is.Castell d'Alero-ban felmentünk a várat megnézni,hihetetlen szép helyen van.Oda szerveznek buszos utazást,mert azt mondják veszélyes autóval önként felutazni,de mi kocsival mentünk,nem éri meg plusz pénzt adni érte,és nem is találtuk veszélyesnek.A fővárosban érdemes a katedrálist is megnézni.Van "vizi-világ' is,oda is elakartam jutni,de leszavaztak :)
Amire figyelj,ne igyatok csapvizet,és béreljetek széfet,mert sajnos sok a lopás.Nekünk majdnem egy egész karton cigit elloptak a szobából,gondolom a takarítók :( márpedig ha dohányoztok,számítsatok rá,hogy nem nagyon lehet cigit kapni sehol.
Melyik részen lesztek?
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Ki fizesse a 19 éves gyerek nyaralását a haverokkal?
- Terveztek-e az idén nyaralást, és ha igen, ki hova?
- Tunéziai nyaralásról tapasztalatok
- Kuponos nyaralás: kinek van tapasztalata?
- Dominikai nyaralás tapasztalatok