Kuponos nyaralás: kinek van tapasztalata? (beszélgetés)
Mi külföldön voltunk,Prága,és Horvátország.
Horvátországban magyarok voltak a szállásadók.
Mindegyik jól sikerült,és tényleg semmi probléma nem volt.És elégedettek voltunk,mindennel.Mondjuk egyik sem egy luxus szálloda volt, :)de azért az ár/értékarány megfelelő volt.
Szia
Ha az ügyfélszolgálat mondta akkor biztos jó így is.
:)
Szia
Értem,szerintem minden ok lesz,és jól érzed,érzitek magatokat. :)
A bonusz kód-ot azért nem kell előre oda adni mert mikor mész akkor adod oda,és azzal "fizetsz".
/A kóddal igazolod,hogy a brigádnál fizettél./
Jó nyaralást :)
Szia!
A bónuszon vettem egy utazást, mielőtt kifizettem volna a bónuszt, már telefonon és mailben lefoglaltam a szállást és írásban visszaírtak, hogy le van foglalva. Aztán elmentem a bónuszboltba, megvettem a bónuszt, este még felhívtam a hotelt, azt mondták, nem szükséges elküldenem a bónuszkódot, csak hozzam magammal. Így nem küldtem el, mert rá is van írva, hogy akkor már beváltottnak tekinthető. Tehát tulajdonképpen minden rendben, csak kicsit izgulok, hogy mindent jól csináltam-e.
Talán azért aggódok ennyit, mert előtte már be voltam fizetve egy utazási irodába, de azt visszamondták és ezt a bónuszos utat az utolsó percben vettem, és nincs benne tapasztalatom.
Szia
Mit szeretnél tudni?
Voltunk már nyaralni így,akciósan.
/napideal,és lealkudtunk /ezen oldalak ajánlataival.
Nekünk nagyon jól sikerült,mind 2 ,és olcsó is volt.
Kuponos oldalakon hirdetünk is,igaz nem nyaralásokat.
Kedves fórumozók!
Most előszőr fogom kipróbálni egy kupon-oldal által felkínált olcsó nyaralást és kicsit izgulok, milyen lesz, jól csináltam-e mindent az ügyintézésnél. Van ebben valakinek tapasztalata?
Előre is köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Ki fizesse a 19 éves gyerek nyaralását a haverokkal?
- Tunéziai nyaralásról tapasztalatok
- Nyaralás Mallorcán, tapasztalatok?
- Kuponos nyaralást mikor érdemes foglalni?
- Dominikai nyaralás tapasztalatok