Nyaralás 4 gyerekkel Magyarországon, ötleteket várok! (beszélgetés)
10. Kikikeee
2012. jún. 13. 17:15
Ha esetleg a Bükkben érdekelne titeket egy magánnyaraló zárt kerttel kutyust is hozhattok.
LINK: [link]
0-6 koring INGYENES
6-14 koring 1000ft/fő/nap
14 éves kor felett 2000ft/éj/fő
Több nap, több személy, KEDVEZMÉNY :) (megbeszélés szerint)
A nyaraló Szilvásvárad mellett Nagyvisnyón található. Csendes domboldalban. Az oldalon tudtok jelentkezni, és érdeklődni.
9. agenske
2011. aug. 3. 09:43
Várgesztesi villapark csak ajánlani tudom. Mi 6 gyerekkel szoktunk menni:) Tuti hely!!!
8. Arrahne (válaszként erre: 7. - Db78bacc4f)
2011. aug. 3. 09:25
x oldal hozzászólásodat megnéztem nem találtam az a az előbbet :)
7. db78bacc4f
2011. aug. 2. 12:47
A Szelidi tavat nem próbáltad? Épp most irtam egy másik topicba, hogy sokat jártunk oda és szerettük.
6. Sena
2011. aug. 1. 14:12
Zalaegerszegen voltunk most, a Gébárti tó melletti kempingben. Faházat lehet bérelni, szomszédben van a csúszdapark, a tavon lehet csónakázni, fürdeni, kirándulási lehetőség biztos van a környéken,termálfürdő is van rossz idő esetére. Aquaterma néven nézd meg a neten.
5. Egyed Judit (válaszként erre: 4. - Egyed Judit)
2011. aug. 1. 13:46
Ja és ott van Sástó, ami klassz helyen van kilátóval, tó is van ahol lehet csónakázni, és van kemping is.Az étterem meg közvetlen mellette van.
4. Egyed Judit (válaszként erre: 3. - Arrahne)
2011. aug. 1. 13:44
Szia én Gyöngyösön lakom így Mátra témában otthon vagyok rengeteg lehetőség van és sok szállás,Mátrafüreden főleg.Közel van a Kékes Mátraháza Galyatető,Parád is nagyon szép ott van látnivaló is,Lovasmúzeum gyerekeknek ideális program.Akörnyék meg gyönyörű ha e mellett döntötök nem fogtok csalódni ha segítség kell szólj nyugodtan.
3. Arrahne
2011. aug. 1. 13:31
Leginkább, a Balaton és környéke, vagy a Mátra jön szóba.
2. Arrahne
2011. aug. 1. 13:27
Sziasztok!
Ami adott 4 gyerek 13,11 3,2 évesek! Vadregényes túrázható helyre szeretnénk menni, de legyen strand, hegy, vízesés, csónak bérlés és kerékpár bérlés is! Szállás vagy kempingben vagy apartmanban,4 napra mennénk többször.Kérlek segítsetek, mert vannak ötleteim, de nem tudok dönteni!
1. Arrahne
2011. aug. 1. 13:20
Nyaralás 4 gyerekkel Magyarországon ötleteket várok!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz.a családi nyaralás pihentető tud lenni?2-3 gyerekkel?
- Utazás, nyaralás kisgyerekkel külföldön
- Ajánlanátok bababarát szállást Magyarországon? Egy fél és egy 2, 5 éves gyerekkel mennénk pár napra.
- Nyaralás gyerekkel!?
- Tudtok olcsó szállásötleteket két gyerekkel a hosszú hétvégére Mártába vagy Bükkbe?
- Németországból meg lehet igényelni a családi pótlékot úgy, ha én a gyerekkel egyelőre még Magyarországon vagyok?