Nyálkahártya vastagság (beszélgetős fórum)
én elsőre is duplákat akartam... hát, végül egyet is sok volt megszülni :)
(nem jössz át a bajai topicba???
:) Tök jó!
Én is kettőt szeretnék. (Még nincs egy sem és máris kettőt:))
Szerintem jó, ha van az embernek testvére.
köszi :)
igen, megérte... és nemsokára megyek a kórházba... hátha nekivágunk a tesóbabának :)
ja, értem.
Tóth jó doki :)
hali!
na, most hogy állsz? volt új uh?
(egyébként kicsit csodálkozom, hogy a doki semmit nem mondott, hogy ez most neked jó volt vagy nem volt jó... kiinél voltál?)
Én is így gondolom, de zavaró, hogy az egyik orvos azt mondja,h várj 3 hónapot,a másik meg hogy elég 1 mensit. Igen ám, de ha nincs mensi...
Igazából a méhen kívülitől félek,nehogy rossz helyen tapadjon meg.Bár az annyi mindentől függ. Na mind1, akkor jöjjön, aminek jönnie kell! :D
hát... én inkább indulnék ki abból a szerencsés fennforgásból, hogy van egy szép domináns tüsződ... a többi meg majd jön, ha jönni akar :)
ha azt mondjuk, hogy ne próbálkozzatok, akkor önmegtartóztattok a következő napokban? ;) ugyan már!
hajrá!!!
(halkan súgom: ahhoz, hogy egészséges lesz-e, semmi köze nincs annak, hogy mekkora domináns tüsző reped meg és hogy akkor milyen vastag a nyh! hahó!!! a beágyazódásig még simán van utána 6-8-10 nap!!!)
Sziasztok!
Én ma voltam dokinál, mert volt egy műtétem elhalt magzat miatt és azóta nem jött meg. Azt hittem baba van a dologban, volt 3 halvány csíkos tesztem.De sajnos nem. Középidőben lehetek, endometrium 6mm, domináns tüsző 19mm-es.Álítólag 7-8-nál van esély a beágyazódásra és naponta 1 mm-t vastagszik. Bár 1 mensi kimaradt műtét óta, szerintetek próbálkozzunk a babával? Ettől még lehet egészséges? Járt már így valaki?
Gratula a babásoknak!
Köszi!
Én is remélem.
De nekem amúgy nem múlt el 2 ciklus alatt sem és látod mégis sikerült.
:-)
Remélem Nektek is fog hamar!!!!
Gratulálok a babádhoz!
Remélem nekem sem okoz majd semmi bajt, következő UH-on kiderül.
Nekem is volt cisztám, talán még van is. Tavaly októberben volt 3szor 3cm-es talán. 5 cm alatt nem műtenek, az Én dokim ezt mondta.
Decemberi menzim után kellett vona kontrollra menni, h mi újság Vele, de nov.végén kétcsíkos lett a tesztem, azóta van egy majdnem 6hós Kisfiam :-))))
Remélem nálad sem lesz ez másképp!!!
(Ja, azóta nem néztük azt a cisztát, és nekem emellett PCOS-m is van.)
nekem 13,6 mm volt, amikor zebrásat pipiltem :)
és akkor már volt felritkulás is, meg minden (főként riadalom :))
de ha így 16. napon voltál UH-n, akkor gondolom elsősorban a PÉ-re volt a doki kíváncsi... arról nem ír semmit???
úgy, mint ovarium, tüsző, sárgatest, stb...
ez szimplán a méhed mérete...
azt meg mittudomén, mekkora egy átlag magyar nő átlag magyar méhe :D
További ajánlott fórumok:
- Mekkora az átlag vastagság?
- Méhnyálkahártya vastagság
- 16 mm-es nyálkahártya, de a doki nem lát terhességet, ilyenkor mi van?
- Ciklus 20. napján 16 mm-es méhnyálkahártya vastagsága jelenthet babát?
- Vásároltam a kislányomnak egy hálózsákot, de sem a méret nem jó, sem a vastagság! Szerintetek blokk ellenében vissza lehet cserélni?
- Ciklus 10. napján 1 db 12 mm-es tüsző és 5 mm-es nyálkahártya milyennek számít?