Nyakig járunk a sárban... májusi eső... aranyat ér (beszélgetés)
Ne is írd...
A férjem csak a kert felét tudta levágni, mivel jött az eső...
Itthon Pesten minden tiszta sár. A méheknél meg nagy vizes homokcupákok lesznek az ember talpán. UTÁLOM.
Már mindenem tele van az esővel.
A majd 2,5 éves kisfiam újabb szavai közt szerepel: vihar , dörög, fúj a szél, villám, szivárvány (tegnap láttot egyet, most azóta kéri megint, hogy legyen :-D).
Nálunk szerencsére végre süt a nap. Az óriási tócsák kezdenek eltűnni a járdáról, és talán ma már megpróbálok rálépni a földes részre is. Szerdán megpróbáltam, de bokáig süllyedtem el benne.
Sajnos láttam, még mindig pusztít az árvíz. Akiket érint, azoknak kitartást!
Sajna, mi nem tudunk befűteni :(
Valahol van egy olajradiátorunk, meg kellene keresni. A steppelt dunyhácskámat könnyebben elő tudom venni. Csak napközben van probléma...
A fiam visszament a kollégiumba, tanulni, mert holnap vizsgája lesz. (Miskolc) És kirendelték őket homokzsákot pakolni, még most sem tudom elérni. Egy sportcipőben és rövidnadrágban, mert semmi "dolgozós" cucca nem volt bent:(
Hogy lesz ebből holnap vizsga? Ami nagyon fontos lenne, mert két hét múlva államvizsgázik:( És így is meg volt fázva. Tiszta ideg vagyok.
beázott a hálószoba és kidőlt a kertben 2 tuja.
De még mindig a méhészeket sajnálom a legjobban:(
A konyha nekem is:(
Pedig húsvét előtt volt kifestve:(
a holnapután megy a tévében...micsoda véletlen.
eső,szél,hideg...megfagyunk.
:((((
Nekünk az erkély.Be van építve,de úgy folyik át rajta a víz,mintha nem lennének külön ablakok:S
upsz ja nem
4 helyen mert a konyha is :(((
Mi már 3 helyen áztunk már be, az egyik a gyerekszoba :(
Ti hogy bírjátok??
További ajánlott fórumok:
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Érdemes most aranyat venni?
- Tojáskrém hozzávalóinak az arányát szeretném megismerni!
- A május aranyat ér, de lehet nyerni is...
- Zálog - kérdés: Ha a beadott aranyat 45 v. 90 napra teszem be a 90 naposnak sokkal több a kamata?